împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Termeni și condiții

Acesta este un acord între tine și treisprezece.ro. El stabilește termenii și condițiile în care îți sunt furnizate serviciile noastre. Dacă utilizezi acest site sau dacă te înregistrezi în comunitatea treisprezece.ro ești de acord și vei respecta termenii și condițiile prezentate în acest Acord. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, nu mai utiliza acest website sau serviciile furnizate de către treisprezece.ro

Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, fără o notificare în prealabil, atât termenii și condițiile acestui Acord, cât și Serviciile, aspectul, opțiunile sau facilitățile acestui website. Treisprezece.ro își rezervă, de asemenea, dreptul de a înceta să ofere oricare dintre Servicii.

Utilizarea sau participarea la anumite Servicii poate face obiectul unor termeni și condiții adiționali, care fie sunt prezentați în acest Acord, fie sunt prezentați la solicitarea Serviciului respectiv.

Recomandăm citirea cu regularite a Acordului. Data ultimei revizuiri este publicată la sfârșitul Acordului.

 

1. INFORMAȚII DESPRE STE

1.1 Site-ul web treisprezece.ro este proprietatea S.C. XTREM DIVISION S.R.L., numit în prezentul acord treisprezece.ro

1.2 Treisprezece.ro este o platformă online care publică texte sub formă de interviuri, comunicate de presă, articole, prezentări, creații proprii redactate de moderatori, membri sau preluate de la terți parteneri cu acordul acestora.

2. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

2.1. Prezentările, conținutul și designul treisprezece.ro, inclusiv look-ul și feel-ul acestuia, bazele de date accesibile prin termediul platformei sunt proprietatea Treisprezece.ro și sunt protejate prin legislaia română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

2.2. În cazul conținutul (text sau imagine) postat pe platforma treisprezece.ro de către utilizatorii înregistrați sau terțe părți ori parteneri, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acele informații.

2.3. În cazul în care conținutul preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

2.4. Drepturile de autor asupra operelor încărcate de utilizatorii înregistrați rămân la aceștia, Treisprezece.ro acționând doar ca un găzduitor gratuit al informațiilor respective, printr-o licență gratuită și neexclusivă, ca atare nu putem fi făcuți responsabili pentru conținutul publicat de terțe persoane pe serverul nostru. Deși depunem toate eforturile pentru identificare și ștergerea conținutului ce încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, există posibilitatea ca un anume conținut postat de utilizatori să încalce drepturile unor terțe părți. În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe Treisprezece.ro încalcă drepturile tale de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, te rugăm să ne trimiți un email la adresa de contact prezentată pe site, menționând drepturile încălcate, pentru a permite administratorului Treisprezece.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

2.5. Cu excepția conținutului specific prezentat la punctul 2.4. unde se aplică termenii licențelor respective, puteți folosi conținutul Treisprezece.ro doar în scop personal (non-comercial) și în lipsa unei permisiuni scrise obținută în prealabil din partea Treisprezece.ro, sunt interzise:

a. îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Treisprezece.ro asupra conținutului;

b. modificare, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuiția unor materiale realizate prin reproducerea, modificare sau afișarea conținutului;

c. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestuia către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

2.6. Este interzisă orice utilizare a conținutului Treisprezece.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul Acord sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul Acord pot fi trimise la adresa de contact prezentată pe site.

3. SUSPENDAREA ACCESULUI

3.1. Treisprezece.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul tău la conținutul siteului sau la o parte a conținutului afișat.

4. SCHIMBĂRI ALE SITEULUI

4.1. Treisprezece.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment, parțial sau integral conținutul încărcat de utilizatori.

5. SERVICII

5.1. Utilizatorii înregistrați pot primi un newsletter săptămânal cu treisprezece recomandări.

5.2. În funcție de tipul de membership, utilizatorii pot posta conținut pe platforma online sub formă de articole, interviuri sau texte creație proprie sau preluate de la terți cu drepturile cu drepturile de autor aferente.

5.3. În funcție de tipul de membership, utilizatorii pot crea profil de membru public, de ONG sau PRODUCĂTOR.

5.4. Servicii de publicitate

5.5. În funcție de tipul de membership, utilizatorii au acces la evenimente dedicate membrilor sau reduceri oferite de parteneri sau allte terțe părți în conformitate cu acordurile încheiate.

6. MEMBERSHIP

6.1. Statutul de membru (GRATUIT) se obține în urma înregistrării pe site, respectiv prin completarea formularului de înregistrare și activarea contului, accesând linkul primit pe email după trimiterea formularului.

6.2. Statutul de membru plătitor se obține în urma achitării taxei de înscriere și în funcție de tipul de membership oferă acces la diferite servicii sau secțiuni din platforma online.

6.2.1 Membru VASAL - taxă de înscriere 13 EURO

6.2.2. Membru NOBIL - taxă de înscriere 130 EURO

6.2.3. Membru CAVALER - taxă de înscriere 260 EURO

6.3. Statutul de membru plătitor este valabil 12 luni de la data însușirii, fiind un privilegiu și nu un drept. Acesta poate fi retras în orice moment, fără o explicație sau notificare prealabilă.

7. PLATA ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

7.1  Utilizatorul poate efectua plata taxei de înscriere, folosind platforma online de plăți sau la bancă, prin transfer bancar ori direct al ghișeul băncii.

7.2 Plata online este 100% sigură și se realizează prin transfer securizat pe platforma procesatorului de plăți (MobilPay).

7.3 Pentru plata online nu sunt percepute comisioane suplimentare.

8. POLITICA DE RAMBURSARE A PLĂȚILOR

8.1 Utilizatorul poate solicita restituirea integrală a taxei de înscriere în decurs de 3 zile de la însușirea statutului de membru.

8.2 Taxa de înscriere nu este sub forma unui abonament lunar ci se plătește o singură dată, fiind valabilă timp de 12 luni. Taxa de înscriere NU SE RAMBURSEAZĂ în alte situații decât cea descrisă la punctul 6.1.

8.3 Ne rezervam dreptul de a efectua rambursări la libera noastră alegere. Efectuarea unei rambursări nu creează nicio obligație de a emite aceeași rambursare sau una similară pe viitor.

9. PUBLICARE CONTENT

9.1. În funcție de tipul de membership, utilizatorii înregistrați au posibilitatea a publica conținut sub formă de imagine și text.

9.2. În funcție de tipul de membership, încărcarea de conținut este răsplătită cu puncte care pot fi folosite la obținerea statutului de REGE sau REGINĂ.

9.3. Drepturile de proprietate intelectuală a conținutului încărcat este descris la punctul 2 al prezentului Acord.

9.4. Ne rezervăm dreptul de a selecta tipul și conținutul pe care îl aprobăm spre publicare.

9.5. Utilzatorii înregistrați au posibilitatea de a publica conținut sub formă de comment. Ne rezervăm dreptul de a selecta mesajele pe care le aprobă spre publicare.

9.6. Interviurile publicate vor avea atașate o fotografie în care persoana intervievată ține la vedere sigla Treisprezece.ro pe telefonul mobil. Acesta lucru reprezintă acceptul și acordul persoanei de a se publica interviul pe platforma Treisprezece.ro

10. PROFILUL DE MEMBRU, ONG SAU PRODUCĂTOR

10.1. În funcție de tipul de membership, utilizatorul poate seta ca public profilul de membru. În această secțiune utilizatorul poate detalia activitatea sau pasiunile personale, însă nu vor fi acceptate mesajele comerciale, politice, religioase sau rasiste.

10.2. Profilul de producător sau de ong va fi vizibil doar în județul în care utilizatorul este înregistrat. Pentru a fi vizibil în toate județele se va achita o taxă de publicitate suplimentară.

10.3. Profilele vor fi vizibile doar pe perioada în care utilizatorul are un membership activ ce permite acest lucru.

10.4. Pentru ca profilul de ONG sau producător să fie public, acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiții.
10.4.1. Să fie profesioniști și serioși.
10.4.2. Să aibă noțiuni minime de management și marketing sau să aibă angajat sau contract cu o companie specializată.
10.4.3. Să dețină o siglă profesională, care să  poată fi pusă la dispoziție în format vectorial.
10.4.4. Să dețină un site profesional de prezentare sau magazin online.

10.5. Pentru companiile/organizațiile care doresc să se înregistreze sau sunt deja înregistrate în comunitatea treisprezece și au membership CAVALER, oferim discount pentru servicii profesionale de marketing și publicitate (ex: creație brandbook sau logo, prezentări, site de prezentare sau magazine online, platforme și aplicații web, creație grafică și DTP, producție publicitară, creare de conținut pentru site sau rețelele de socializare, comunicate de presă, administrare site sau pagini de rețele sociale.

11. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

11.1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, XTREM DIVISION SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

11.2. Scopul colectării datelor este: înregistrarea în comunitatea online, precum și furnizarea serviciilor și produselor conform ofertei curente.

11.3. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate altor terțe părți.

11.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției.

11.5. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor*

11.6. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email de contact prezentată pe site.

11.7. De asemenea, îți este recunoscut dreptul de a te adresa justiției.

11.8. Dacă unele dintre datele despre tine sunt incorecte, te rugam să ne informezi cât mai curând posibil.

Observație: *orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

12. NOTE GENERALE

12.1 Treisprezece.ro ia toate măsurile posibile pentru a asigura securitatea informațiilor clienților și membrilor comunității treisprezece.ro

12.2 Acest website este oferit "așa cum este" și "așa cum este pus la dispoziție" și, ca urmare, treisprezece.ro nu oferă niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare și potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi neintrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat, și că orice sfat sau opinie obținută de la treisprezece.ro prin intermediul acestui website vor fi corecte, de încredere. În consecință, treisprezece.ro, nu face niciun fel de declarații și nu își asumă niciun fel de garanții cu privire la cele de mai sus.

12.3 treisprezece.ro și /sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nicio responsabilitate legală sau de alt tip pentru niciun fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website, sau ca urmare a accesării de către tine a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, în măsura permisă de legislația aplicabilă, ca urmare a acțiunilor pe care le întreprindem sau nu în urma oricărui mesaj de poștă electronică trimis de tine.

12.4 treisprezece.ro și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legatură cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor, fără aviz prealabil.

12.5 treisprezece.ro nu va avea nicio responsabilitate legală sau de altă natură pentru nicio pierdere suferită din cauza virușilor ce vă pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ai folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. Dacă decizi să descărci vreun material de pe acest website, o faci pe propriul risc.

12.6 În limita maximă prevazută de legislația aplicabilă, renuntați în mod expres la orice pretenție față de treisprezece.ro sau față de reprezentanții săi, directorii, angajații, furnizorii sau programatorii săi, pretenții ce ar putea rezulta în urma folosirii sau accesării de către dumneavoastră a acestui website.

 

Ultima actualizare: 02.04.2019