împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Cum să fii cult, cool și cunoscut în comunitatea ta locală

Implica-te si vei obtine un statut special ce iti ofera maxim de vizibilitate. Profilul tau de membru va fi afisat in sectiunea de top a platformei, fiind vizibil tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul. Indiferent de vârsta, ocupația sau pasiunea ta, membrii comunității tale locale te vor recunoaște și relaționarea cu aceștia va fi mult mai ușoară.

Membri cu statut special

Alege judet:

recenzie

 • Otrava iubirii - de Eric–Emmanuel Schmitt

  Eric–Emmanuel Schmitt

  Cititorule romantic, te-ai întrebat vreodată ce sfârşit – altul decât cel binecunoscut - ar fi putut avea povestea clasică a lui Shakespeare “Romeo şi Julieta”?

  Unul dintre răspunsuri, sau poate chiar mai multe, le trăieşti în (...)

 • Nimicul - de Hanif Kureishi

  hanifkureishi

  În spatele luminii reflectoarelor, dincolo de ochiul critic al publicului, ferit de flamboiantele premiere aducătoare de bogăție, notorietate și aplauze, se desfășoară crunta și nemiloasa dramă a vieții. Dar câtă vreme, aceasta rămâne ferită de ochiul publicului, (...)

 • Biblia pierdută - de Igor Bergler

  Am cumpărat cartea impulsionată de recenziile media pozitive pe care le-am citit, chiar dacă nu ştiam mare lucru despre autor. Recenziile erau de domeniul fantasticului: o carte plină de răsturnări de situație, pe care nu o poți lăsa din mână, gen destul de răspândit (...)

 • Harem - de Alev Lytle Croutier

  harem

  Fie că sunteţi sau nu fascinaţi de lumea orientală, cartea “Harem. Lumea din spatele vălului” de Alev Lytle Croutier publicată de Editura Corint, vă va încânta cu siguranţă, nefiind o poveste gen “o mie şi una de nopţi”, ci o intruziune în (...)

 • Draga profesore Einstein - de Alice Calaprice

  Draga profesore Einstein

  Alice Calaprice este una dintre persoanele pasionate de geniul Albert Einstein, dedicându-şi o mare parte din timp analizei vieţii şi studiilor acestuia. Încă din 1978 a lucrat la Arhiva Einstein de la Institutul de Studii Avansate din Princeton, ca editor a publicat toate cele (...)