împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Săpun, deodorant, lumânări masaj, cosmetice naturale - Mureș - Alma Beauty SRL

alma natural

 A fost o dată ca niciodată.. așa începe frumoasa poveste Alma Natural. Din iubire pentru natură și pentru darurile pe care ni le oferă, dar și din dorința de a menține sănătatea noastră și a celor dragi noă, s-au născut produsele cosmetice naturale, „Alma Natural”.

Ideea de a crea cosmetice naturale, fără parabeni, conservanți chimici și elemente artificiale a înflorit în insulele Cayman, după primul contact cu o lumânare parfumată, realizată de o colegă care a studiat Academia de Aromaterapie, din Africa de Sud. În mod natural, simțurile mi-au fost gâdilate de plăcutele arome și așa s-a născut interesul meu pentru aromaterapie.

Constiincioasă și curioasă din fire, am început să studiez aromaterapia, am aflat secretele ingredientelor naturale și m-am inițiat în arta amestecurilor de blenduri, în timp ce, în mintea mea, se năștea firav și timid, ideea „Alma Natural”.

Am început să dau frâu liber imaginației mele și, cum aveam deja strașnice cunoștințe despre aromaterapie, am început să creez, în regim handmade, produse cosmetice naturale, fără parabeni și coloranți.

Vasele au început să fie tot mai pline de uleiuri care mai de care mai aromate, unturi sau blenduri de uleiuri cu plante, iar mie îmi creștea inima de bucurie văzând cum înfloresc produsele mele.

Am început cu o „Lumânare de masaj”, care mi-a luminat calea și care m-a inspirat să creez rețete de creme pentru față și corp. Le ofeream, ulterior, în dar prietenilor și rudelor, pentru a se bucura și ei de beneficiile cremelor naturale, făcute chiar cu mâinile mele.

Știam foarte bine beneficiile ce urmau să fie simțite și de cei dragi mie, așa că, nu mare mi-a fost mirarea când comenzile au început să curgă din ce în ce mai mult.

Mă uit cu bucurie în urma mea și acum, îmi saltă inima de bucurie când văd că produsele „Alma Natural” sunt apreciate de către cei dragi mie, dar și de cei pe care nu ajung să-i cunosc, dar care-mi trimit testimoniale despre cât de bine le-au facut produsele.


Ne gasiti in Str. Cutezantei, Tg. Mureș

pe site-ul almanatural.net

sau la telefon 0743.951.053


Nu există informații despre autorul acestui articol.