împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Dulceață, sirop, conserve, zacuscă, amestecuri de legume și ceaiuri - Bacău - Madame Delice

madame delice

Sunt Madame Delice și îmi plac doar lucrurile bine făcute.

Eu și familia mea ne-am propus să creăm linia de produse „Legume pe bune!”. Suntem din Bacău și în atelierul nostru fiecare se implică, ca să pregătim multe bunătăți cu suflet.

Și pentru că ne place ca tot ce facem să aibă gust și un aspect frumos, avem încredere în produsele noastre și vi le oferim cu multă seriozitate.

La noi în bucătărie legumele prind curaj, se primenesc în uscător și sunt nerăbdătoare să ajungă în cele mai alese gospodării, la voi pe masă.

Dintre creațiile cele mai de soi cu eticheta Madame Delice vă prezentam dulceața de ardei iuți care vă pișcă nițel de limbă și vă încântă cu aroma fină și distinsă, cu parfumul dulceag și gustul doar cât e nevoie de iute. Ghebele mici și dolofane sunt așezate cuminți în borcane, conservatoare și delicate, gata să satisfacă orice fel de cerințe. Nu uităm nici de zacuști, dulcețuri, siropuri care mai de care.

Experimentăm, modificăm și îmbunătățim mereu. Și neapărat gustăm.

Numai atunci când toate produsele ne sunt plac cu adevărat le aducem și pe mesele voastre. Să fiți mulțumiți și să le savurați cu plăcere. Că-s gustoase și sănătoase! Nu ne stă în fire să folosim adaosuri sau farfastâcuri chimicale.

Și e pe bune!

 

Producem

  • dulceață
  • sirop
  • conserve
  • zacuscă
  • amestecuri de legume
  • ceaiuri

 

Ne găsiți în sat Itesti, com Itesti, jud Bacau,

sau pe site-ul madamedelice.ro

sau la telefon 0730.591.750


Nu există informații despre autorul acestui articol.