împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Cum să fii cult, cool și cunoscut în comunitatea ta locală

Implica-te si vei obtine un statut special ce iti ofera maxim de vizibilitate. Profilul tau de membru va fi afisat in sectiunea de top a platformei, fiind vizibil tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul. Indiferent de vârsta, ocupația sau pasiunea ta, membrii comunității tale locale te vor recunoaște și relaționarea cu aceștia va fi mult mai ușoară.

Membri cu statut special

Alege judet:

53

arhiva de evenimente

 • [ 2019-05-19 ] Maria,Mirabela

  Un spectacol memorabil dupa un scenariu de neuitat, daca doriti sa retraiti momentele copilariei va invitam pe 19 mai de la ora 9.30 la Teatrul de Arta, nu veniti singuri, copiii sunt cei care se vor distra cel mai tare la acest specctacol plin de umor.

  INTRAREA (...)

 • [ 2019-05-19 ] BOOM!

  Când? duminică, 5, 12, 19 și 26 mai ora 20:30

  Unde? La Improteca, str. Comăniţa 9, la mansardă

  Cât? Intrarea este liberă, ieşirea este pe bază de donaţii dacă şi de cât v-a plăcut

  Rezervări: prin sms/ telefon la 0735 386 608

  Boom! înglobează două (...)

 • [ 2019-05-19 ] Jezebel & Puiu Pascu//TheDrunkenLords

  Jezebel, una dintre cele mai impresionante voci ale muzicii romanesti, acompaniata magic la pian de Maestrul Puiu Pascu, ne dau intalnire duminica, 19 mai, ora 19.00, in Centrul vechi, la The Drunken Lords, Intr. Selari nr 3-5

  Repertoriul serii curpinde muzica romaneasca din perioada (...)

 • [ 2019-05-19 ] Lectii de viata pentru copii - Despre Bullying

  Copiii vor intelege ca valoarea noastra nu se schimba indiferent de ce ne spun cei din jur.

  Vom discuta despre cum ce ne spun altii nu este despre cum suntem noi ci este despre cum sunt ei. Vom intelege sferele de control (ce putem noi controla si ce este in afara sferei noastre de (...)

 • [ 2019-05-19 ] TUR ghidat

  Duminică, 19 mai, la 12:30, în plin Creative Quarter Design Festival, ne vom întâlni în față la Energiea și vom porni în periplu. Agale, cu opriri la diferite puncte ale Cartierului Creativ, o să povestim și împărtășim istorii și opinii despre străzile, clădirile, pasajele, (...)

 • [ 2019-05-19 ] Pinocchio - Spectacol de teatru pentru copii

  Gepetto era un tamplar batran care traia singur intr-un mic orasel italian. Mester iscuisit, el hotaraste sa ciopleasca dintr-o buturuga ciudata, o papusa, gandindu-se ce bine ar fi daca aceasta ar pinde viata si i-ar alina singuratatea.

  Ca prin minune, dorinta ii este indeplinita. Dar (...)