împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Curs ”Tehnici de Pictură” pentru copii

Curs ”Tehnici de Pictură” pentru copii

Cursul „Tehnici de Pictură” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, pasionați de lumea desenului și a culorii, care doresc să experimenteze tehnici disponibile în artele plastice.

Acest curs îi ajută pe copii să-și dezvolte talentul, cunoștințele, simțul estetic, observația și imaginația. Cursul își propune să poarte copilul într-o călătorie artistică prin care să experimenteze concret mijloace picturale de expresie pentru a crea adevărate tablouri, gata de expus pe pereții casei dumneavoastră și ai camerei sale. El învață să redea teme diverse cu materiale diferite și să execute

efecte memorabile.

Profesorul va prezenta exemplificat pașii și tehnicile prin care se pot realiza efectele dorite și ulterior va îndruma personal fiecare copil, în funcție de nevoile acestuia. Rezultatele sunt încântătoare și îi dovedesc copilului că prin exercițiu și tehnică, el poate realiza ceva cu totul deosebit, prin propriile forțe.

Copiii care se înscriu nu au nevoie de experientă sau pregătire anterioară pentru a începe acest curs, doar pasiune pentru domeniu.

Cursul este structurat în 3 module de 4 întâlniri, durata fiecărei întâlniri fiind de 2 ore.

Cursul este gândit să se desfășoare timp de 12 întâlniri săptămânale, însă, dacă nu vă permite timpul să veniți în 12 săptămâni consecutive, puteți începe acum doar cu un singur modul, cu 2 sau cu 3 module.

Prețul pentru 1 modul este de 320 de RON, iar la achiziționarea mai multor module, se aplică următoarele reduceri:

Primele 2 module: 600 de RON;

Toate cele 3 module: 870 de RON.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul de aici: https://goo.gl/G3X3gS

Pentru întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi. :-)

Important de știut:

- Locaţia cursului: Str. Barbu Delavrancea, nr. 15, Interfon 5, Etaj 2, Sector 1, București;

- Preţul include materialele de care copilul tău are nevoie pe întreaga perioadă, gustare sănătoasă și apă.

- Acest curs se adresează copiilor, iar ei trebuie să aibă între 8 și 12 anișori pentru a participa la curs.

- La sfârșitul cursului, pregătim o surpriză! Pentru cei care au participat la toate cele 3 module, vom organiza un eveniment special numai pentru ei și familiile lor.

- Puteţi începe doar cu un singur modul acum, cu 2 sau cu toate 3;

- Avem 8 locuri disponibile, lucrăm cu un număr mic de copii pentru că punem mare accent pe calitate.

----------------------------------------------------------------------------------

Părinţii aleg activităţile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi acest curs sau alte activităţi PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!

————————–————————–————--------------------------

Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversaţie cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.

Unde?

PlaYouth

Strada Barbu Delavrancea, Nr 15, 011351 București

Când?

Sâm., 16 mar.11:00Sâm., 23 mar.15:00Sâm., 30 mar.15:00+5