împreună susținem comunitatea, educația și cultura

„Repere duhovniceşti” – conferinţe, martie-aprilie 2019

„Repere duhovniceşti” – conferinţe, martie-aprilie 2019

Asociația Literata şi Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa vă invită în Postul Sfintelor Paști la un ciclu de 3 conferințe în scopul cunoașterii mai bune a credinței creștin-ortodoxe.

Conferințele se vor desfășura la sediul Bibliotecii Județene Dâmboviţa (Str. Stelea, nr. 2), Sala de conferinţe, după următorul program:

- Joi, 21 martie, ora 17.00 - conferința cu tema: „POSTUL”. Părintele profesor Marian Vîlciu ne va vorbi despre importanța și însemnătatea postului și despre comportamentul creștinilor în această perioadă.

- Joi, 28 martie, ora 17.00 - conferința cu tema: „RUGĂCIUNEA”. Părintele profesor Ion Stoica va sublinia necesitatea, importanța și modul în care trebuie să se practice rugăciunea în credința ortodoxă.

- Joi, 4 aprilie, ora 17.00 - conferința cu tema: „DUHOVNICUL”. Părintele profesor Petre Comșa va descrie modul în care trebuie să decurgă relația dintre creștin și duhovnicul lui.

Fiecare conferință va avea două părți: prima parte în care se va expune problematica de către părintele profesor și partea a doua în care se va răspunde la întrebările publicului.

Intrarea la conferințe este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag!

Unde?

Biblioteca Judeteana Ion Heliade Radulescu Dambovita

Str. Stelea Nr. 2, 130018 Targoviste, Dâmbovița, Romania

Când?

Joi, 21 mar.17:00Joi, 28 mar.17:00Joi, 4 apr.17:00