împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Workshop Terapia Theta pentru eliberarea stresului

Workshop Terapia Theta pentru eliberarea stresului

Te lupți cu anxietate, atacuri de panică sau îngrijorare excesivă? Îți este greu să te concentrezi când anxietatea și stresul s-au stabilit?

Te invit la workshopul Terapia Theta pentru eliberarea stresului, unde vei descoperi cum să conștientizezi programele limitative din subconștient și cum le înlocuim cu programe benefice, astfel încât să puteți experimenta mai multă pace în corpul, mintea și spiritul vostru.

Terapia Theta este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație care crează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care are incredere în Dumnezeu.

Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.

De ce vrem să ne accesăm subconștientul?

Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.

Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.

În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență.

Acest workshop este susținut de Elena Oprescu, practician certificat Theta Healing® ADN BASE, ADN ADVANCED, DIG DEEPER, Manifesting and Abundance.

La acest workshop se vor testa si inlocui 10 de convingeri limitative, dintre care exemplificam:

1. Sunt nefericit(ă)

2. Sunt neînțeles/ neînțeleasă

3. Sunt trist(ă)

4. Sunt fără speranță

 Cui se adresează acest workshop:

o Celor care și-au pus întrebarea: „Cine sunt Eu?”

o Tuturor celor care doresc să schimbe ceva în viața lor.

o Tineri, adulți, vârstnici.

o Elevi, studenți, liber profesioniști, oameni de afaceri, angajați, șomeri sau pensionari.

o Cei care nu au nicio pregătire precum și cei cu o bogată experiență în terapiile energetice.

Costuri de participare: participarea este gratuită, donațiile în schimb sunt bine-venite, în măsura posibilităților fiecărui participant. Donația recomandată este de 25 lei, pentru susținerea acestui eveniment.

Înscrie-te acum la workshopul "Terapia Theta pentru eliberarea stresului" completand formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAxLDGROvQryBXpJNKYyaiNQ5YUsL0a9oJtrAXpm5FqlxkNQ/viewform

Informații suplimentare la telefon 0722755396.

Unde?

Petroșani

Când?

2019-03-20 - 2019-03-20