împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Despre noi

Într-o societate în care suntem sufocați tot mai mult de non-valori, am creat o lume în care ne-am propus să promovăm și să susținem ideea de comunitate, educația și cultura.

Treisprezece este un număr norocos doar pentru cei care îl pronunță corect. O platformă multifuncțională prin care utilizatorii au posibilitatea de a  se implica în susținerea valorilor mai sus menționate, dar și de a socializa sau dezvolta competențe personale. Și cum totul în viață este răsplătit conform teoriei cauză-efect, membrii care contribuie la dezvoltarea comunității lor locale, prin platforma treisprezece, vor fi răsplătiți cu puncte ce le oferă posibilitatea de a obține un statut special în comunitatea treisprezece, titlu de REGE sau REGINĂ. Acest titlu oferă vizibilitate de top pe platforma treisprezece, timp de maxim 2 ani. Citește mai multe despre modul de acordare al punctelor și al statutului de rege / regină sau prinț și prințesă (click aici).

 

Viziunea noastră este de a deveni un reper de informație pozitivă, interesantă și relevantă pentru persoanele de toate vârstele pasionate de educație sau cultură, dar și de a inspira însușirea unor principii și obiceiuri sănătoase.

Misiunea noastră este de a crea o comunitate de oameni educați, alături de care, sub forma unui sistem de gamificare, să susținem și să promovăm ideea de comunitate, cultura și educația, atât la nivel local, regional cât și național.

 

Valorile noastre sunt:

  • Curajul - suntem de părere că pentru orice principiu sau valoare pe care vrei să ți le insușești, ai nevoie, în primul rând, de curaj.
  • Calitatea - atât calitatea informației și a serviciilor oferite prin platforma treisprezece sunt importante pentru noi, la fel cum prețuim și calitatea oamenilor din această comunitate.
  • Pasiunea - este ceea ce unește oamenii, iar treisprezece este mai mult decât o platformă cu scop comercial, este un proiect născut din pasiune pe care îl cultivăm în fiecare zi.
  • Jocul - pentru că prea devreme uităm să ne jucăm, iar viața însăși este un joc. Cu cât ești mai atent la reguli și la persoanele cu care te asociezi, cu atât ai mai multe șanse de a te număra printre câștigători.

 

Ne dorim ca membrii comunității treisprezece să își consolideze un comportament civilizat, să socializeze mai mult devenind relaxați și prietenoși, să își cunoască comunitatea locală, oamenii din spatele funcțiilor publice și să își sporească atenția la nevoile oamenilor din jur.

Ne-ar plăcea să reducem nivelul de ură manifestată prin activități și mesaje rautăcioase, bullying, rasism sau discriminare.

Încurajăm activ cititul și participarea la activități culturale dar și sociale de voluntariat, iar prin implicarea activă în procesul de dezvoltare al comunității locale cu ajutorul platformei treisprezece, membrii pot descoperi si exersa înclinații artistice sau de creație, sport sau alte pasiuni constructive.

Ducem hipstereală la un alt nivel!

 

De ce să te înregistrezi în comunitatea treisprezece?

Am extras esențialul pentru fiecare dintre tipurile de membership disponibile pe platforma treisprezece. Poți citi lista completă cu beneficii aici (click aici).

dacă te înregistrezi ca membru GRATUIT
- primești newsletter săptămânal cu 13 recomandări;
- poți adăuga articole la secțiunea de ceație, recenzii sau voluntariat;
- și nu în ultimul rând, susții comunitatea locală și o ajuți să treacă la următorul nivel de dezvoltare;

ca VASAL
- poți adăuga articole la toate categoriile;
- acumulezi puncte pentru a obține titlul de REGE sau de REGINĂ;
- poți participa la evenimente dedicate membrilor, organizate de membri;

ca NOBIL
- putem merge împreună la teatru;
- poți avea profilul public pentru ca cititorii să poată vizualiza toate articolele publicate de tine;
- acumulezi punctaj dublu pentru activitatea ta, ce îți va oferi un avantaj considerabil în cursa pentru titlul de REGE sau REGINĂ;

ca și CAVALER
- poți crea un profil public de PRODUCĂTOR sau ONG și poți publica comunicate de presă;
- poți organiza și promova evenimentele tale, dedicate membrilor comunității treisprezece, dar fără a se limita la aceștia;
- ai parte de bonus și extra-bonus de până la 1000 de puncte, care te pot propulsa în cursa către titlul de REGE sau REGINĂ;