împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Tabără de Explorare Interioară

Tabără de Explorare Interioară

Imaginează-ți doar.

Cea mai îndepărtată și mistică destinație, alături de oameni însetați de aventură ca și tine, care vor să respire alt aer, care vor să se simtă vii.

Explorarea unor teritorii izolate în care doar câțiva oameni au pășit vreodată : peșteri, păduri și munți, cascade și fluvii. Ocazia unică de a juca roluri pe care nu ni le permitem în fiecare zi, interacțiuni cu obiecte, oameni și locuri de o varietate și o abundență infinită, senzații și mirosuri noi, aventură și depășirea limitelor fizice și emoționale.

La sfârșit vom fi judecați după CURAJUL din inimile noastre.

Am fost poate majoritatea dintre noi în locuri pline de mister, exotice, sălbatice sau orașe magnifice, am văzut, am simțit, am explorat, ne-am încântat ființa. Însă Universul infinit în care vă invităm este acela al ființei interioare și al manifestării ei plenare pe Pământ.

Vă invităm să explorăm împreună cărările mai puțin umblate din noi înșine : Muntele Bucuriei, Peștera Fricilor și a Gândurilor Sumbre, Cascada care Urlă tot ce noi avem în interior și nu ne permitem să manifestăm, Fluviul Furiei și Plaiul de Liniște.

Vă propunem așadar o interacțiune de 5 zile în care să ne permitem să FIM, departe de Lumea Dezlănțuită, această viață de alergături și griji, dincolo de toate rolurile pe care ne străduim să le ducem la bun sfârșit ( fii și fiice bune, angajați model, părinți perfecți, prieteni de nădejde, etc) să intrăm în Templul Soarelui Interior și să ne privim dezbrăcați de judecăți de valoare, norme sociale, credințe false și mai ales dincolo de iluzia siguranței și a stabilității.

Pentru că totul în jur este o mare OGLINDĂ care ne arată cine suntem. Doar interacționând cu viața si oamenii din jur ne putem vedea fără măști, fără haine, fără scuturi.

Viața e vie. Curge. Uneori lin, alteori tumultos. Să ne lăsăm cu încredere purtați de Ritmul Vieții.

Program

1. Seara de CARNAVAL

Ne vom face costume din haine și materiale diverse pentru a întruchipa cupluri celebre din istoria umanității (filme, cărți, povești din istorie, etc) . Ne vom deghiza în așa fel încât tot ce este înăuntrul nostru să iasă la suprafață în acest costum pe care îl vom prezenta în fața celorlalți.

2. Foc de tabără, muzică și dans

Vom bate tobele, vom bate Pământul cu Tălpile Goale, aducem fluiere, chitări și batem în toate obiectele pe care le avem la îndemână, țipăm la Lună și facem gălăgie, dansăm, urlăm și mai punem paie pe FOC.

3. Body Painting

În costume de baie, ne pictăm folosind culori prietenoase cu pielea. Detalii despre această activitate ne va da doar experiența în sine.

4. Seara de teatru șamanic

Prin roluri prestabilite pe o bilețele, însă desemnate de Sorți, vom explora părți nebănuite ale propriei persoane. Este ocazia de a ne juca ROLUL pe care îl ascundem și de noi înșine pe o scenă de siguranță.

Pe parcursul celor 5 zile vom face și Călătorii inițiatice pentru conectarea cu Energia Iubirii Necondiționate și pentru chemarea Celui Ales....

Și vom aborda relaționarea Feminin - Masculin prin interacțiuni energetice, masaj de relaționare și jocuri specifice.

Deși nu oricine își dă voie în ziua de azi să se expună la o astfel de experiență, tabăra este pentru oricine, chiar și pentru Tine!

Ești singur printre oameni sau ai prieteni mulți și faini,

Ești "single" sau "într-o relație", pe peretele Facebook sau în locuință ta

Ești femeie sau bărbat

Fericit sau nefericit

Antreprenor sau angajat etc etc etc

Oricum la sfârșit vom fi judecați după CURAJUL din inimile noastre.

Iar "după joc și regele și pionul ajung în aceeași cutie"

Foc, aer, apă, pământ!

În timpul acestor zile vom elibera tot ceea ce nu ne mai servește. Măști, roluri, frici, credințe false, emoții captive

Le vom arunca în Foc

Le vom îngropa în Pâmânt

Le vom sufla în Vânt

Și le vom spăla cu Apă.

〰️Facilitatori:

Simmion Corina

Specialist terapii complementare

Medicina Energetica

Consilier în Arta Renașterii și Întâlniri cu Noi Înșine

Oana Stoiciu

Specialist în terapii holistice

Hipnoterapeut

Costuri

1500 lei / persoana

10% reducere pentru cupluri

Pentru cine aduce 2 persoane facilitarea este gratuită (se achită doar cazarea și masa)

Costul include cazare 4 nopți și masa 5 zile

Nu se asigură transport.

Locația este în zonă montană și va fi anunțată ulterior.

Locul se va considera rezervat cu avans 30% până la 20 aprilie.

Contact 0785.243.858

Unde?

The Harmony Place

Str Washington nr 48 Apt 2, 11796 București

Când?

2019-05-01 - 2019-05-01