împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Te-astept diseara la sosea - Sala Dalles

Te-astept diseara la sosea - Sala Dalles

Un spectacol despre București – un oraș ritmic pe notele dragostei .

"TE AȘTEPT DISEARĂ LA ȘOSEA" este un spectacol muzical–teatral original în care Gabriel FĂTU împreună cu Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA vor purta publicul peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban, o călătorie artistică prin Bucureștiul cu dichis, elegant și boem de odinioară, pe 4 mai, ora 19.00, la Sala Dalles.

BILETE DISPONIBILE SI PE --> https://bit.ly/2GYnGlo

Artiștii Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Geanina MANEA ne vor bucura cu bijuterii muzicale prețioase, cunoscute din acel București al artiștilor și al dragostei, precum "Coșarul", "Vânzătoare de plăceri", "Lume, lume", Trenule, mașină mică", "Joițica" sau "Inimă de fată".

Actorul Gabriel FĂTU ne va purta într-un București de altădată, îmbinând artistic și poetic momente ale trecutului tributare Bucureștiului Centenar, cu muzică veche autentică, crâmpeie de artă si parfum de epocă, la 100 de ani de la Marea Unire.

Vom păși în Bucureștiul elegant definit de boema bucureșteană, alături de Alexandru RĂILEANU la pian, împreună cu Emi CIOBANU la acordeon și Gabi STANESCU la vioară.

Direcția de scenă aparține Alexandrei POPESCU care și-a propus să aducă publicului necunoscutul sau mai puțin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucureștiul, oferindu-i un parfum și un melanj propriu.

Durata spectacolului este de 1h și 30 de minute.

Distribuție:

Catia - Crina MATEI

Simone - Simona Florescu DICHISEANU

Janine - Geanina MANEA și

Povestitorul îndrăgostit - Gabriel FĂTU

Coșarul: Răzvan Ilie

Pianistul: Alexandru RĂILEANU

Acordeonistul: Emi CIOBANU

Violonistul : Gabi STANESCU

Chelnerul: Ionuț Neagu

Regie: Teodora Câmpineanu

Inginer sunet: Ionuț Neagu

Unde?

Sala Dalles

Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, București

Când?

2019-05-04 - 2019-05-04