împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Lectie Demo- Aritmetica Mentala SmartyKids

Lectie Demo- Aritmetica Mentala SmartyKids

🎉Dragi părinți, formăm grupe noi de aritmetică mentală!

Aritmetica Mentala este o metoda de dezvoltare armonioasa a copilului, avand la baza tehnica de calcul cu abacul si practicarea calculului oral rapid.

Pentru a transpune programul in universul copiilor, metoda propusa presupune alternarea efortului intelectual cu animatia video (platforma SmartyKids si simulatoare pentru teme), cu activitati fizice si jocuri de stimulare a inteligentei.

Obiectivul programului de Aritmetica Mentala nu este doar socotirea rapida cu numere mari. Aceasta este doar o consecinta. Copiii isi dezvolta principalele functii neuropsihologice, precum capacitatea de a se concentra, de a observa, de a vizualiza, dar şi imaginația, creativitatea și memoria.

Majoritatea programelor TV pentru copii, tehnologia smart si retelele sociale conduc la "gandirea fragmentata". Informațiile transmise prin aceste canale sunt prezentate sub forma de fragmente, care de cele mai multe ori nu au legatura logica intre ele. Expunerea indelungata a copiilor in fata acestor surse de informare le blocheaza capacitatea de concentrare si le scade abilitatea de prelucrare eficienta a informatiilor. Programul de aritmetica mentala SmartyKids ii ajuta sa depaseasca gandirea "fragmentata" si sa invete sa construiasca lanturi logice de rationamente.

In plus, invatarea aritmeticii mentale ajuta copiii sa asimileze mai bine materialul din programa scolara.

Te invitam la o lectie DEMO GRATUITA, impreuna cu cel mic, in fiecare duminica de la ora 11:00.

Categorie de varsta: 5-11 ani.

* Locurile sunt limitate !

Pentru înscrieri și programări:

☎️ Tel: 0737333999

📧 E-mail: titan@smarty-kids.ro

https://smarty-kids.ro/bucuresti-titan-1/

Unde?

SmartyKids Bucuresti Titan-1-aritmetica mentala

Aleea Barajul Sadului nr 7A-7B, Bl. M4A2, sc.C, parter, ap.109, București, sector 3, 032742 București

Când?

2019-05-05 - 2019-05-05