împreună susținem comunitatea, educația și cultura

„Ultima bandă a lui Krapp” de Samuel Beckett

„Ultima bandă a lui Krapp” de Samuel Beckett

„Ultima bandă a lui Krapp”

de Samuel Beckett

Regia, scenografia, ilustrația muzicală și lightdesign: Toma Dănilă

Afiș: Valentin Vârlan

Traducerea: Toma Dănilă și Ania Tudoran-Dănilă

Cu: Constantin Cojocaru

Durată: 1 oră

Sala Mică

„Ultima bandă a lui Krapp” a fost scrisă de celebrul dramaturg Samuel Beckett (1906-1989), câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură, pentru actorul irlandez Patrick Magee în 1958 și a avut premiera în același an la Royal Court Theatre, Londra. A fost jucată cu succes, de-a lungul timpului, de către actori renumiți printre care John Hurt, Harold Pinter și Robert Wilson.

„Ultima bandă a lui Krapp” este un eseu complex despre singurătate. În această monodramă, așa cum a fost numită uneori, bătrânul Krapp, scriitor ratat și alienat, dialoghează într-un fel absurd cu sinele lui din tinerețe, ascultând în fiecare an o bandă magnetică veche, un fel de jurnal în care amintirile legate de pierderea mamei, bucuria iubirii și tristețea despărțirii se împletesc într-un puzzle ce formează linia vieții sale.

Confruntându-se cu abandonul și singurătatea, acum, dupa 30 de ani de la înregistrarea benzii, pare că nu mai poate da un sens existenței lui decât amintindu-și cu nostalgie și sarcasm de anii tineretii.

Preț bilet: 40 de lei

Rezervări

rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721 268 516 (nume, data, spectacol, număr de locuri)

Bilete online:

TomTix

4 aprilie

https://www.tomtix.ro/evenimente/7839-ultima-band-a-lui-krapp

24 aprilie

link în curând

mySTAGE

https://www.mystage.ro/spectacole/ultima-banda-a-lui-krapp-1466?af=41

Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon.

IMPORTANT: pentru aplicațiile mobile neactualizate vă recomandăm să introduceți adresa noastră, Strada Sfinții Apostoli nr.44. (Click-ul pe pin-point-ul unteatru poate genera erori. Situația a fost raportată administratorilor respectivi și așteptăm remedierea ei. Ne cerem scuze pentru eventualele erori și neplăceri cauzate de această situație.)

----------------

Vă rugăm să respectați ora anunțată. Spectacolul începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea unteatru.

unteatru a fost distins cu Premiul de Excelență al UNITER în 2019.

Unde?

unteatru

Str. Sfintii Apostoli nr 44, 040091 București

Când?

2019-04-24 - 2019-04-24