împreună susținem comunitatea, educația și cultura

PuReFlow Practice

PuReFlow Practice

Mindfulness prin mișcare >>

O abordare autentică a științei mișcării

>> O alternativă pentru sala de kineto, de fitness, yoga sau dans, dar care nu le exclude, ci le dă mai mult sens, le aduce împreună. Pentru ca aici practicăm și înțelegem simplitatea.

Mișcărilor cunoscute le vom descoperi adevărata valoare, cele readaptate vor face mai mult sens, iar cele cu totul noi vor fi o revelație pentru corp și minte :)

Vom experimenta practic și teoretic ce este respirația profundă globală, etapele și beneficiile ei, trucuri neurologice, limfatice și de automasaj. Unelte numai bune de folosit pe propriul corp, pentru vindecare și exprimare

Lucrăm în picioarele goale, ținută, talie lejeră într-o sală primitoare în zona Kiseleff, la 10 minute de metrou Victoriei.

Abonament > 299 ron 8 ședințe > 179 ron 4 ateliere.

Încurajăm practica de durată pentru crearea de obiceiuri bune.

La sală și acasă.

Noi ne vedem o oră jumate în zilele de:

* Miercuri ora 1500

* Sâmbătă 1100

sau

* Duminică ora 1900

>> drop in 45ron.

>> Detalii și înscrieri la telefon 0722919339 sau email aziz.fix@yahoo.com.

***Despre Aziz #nomadtherapist

Este kinetoterapeut licentiat UMF. De 17 ani, de când își canalizează energia spre înțelegerea funcționării organismului uman, a lucrat cu multe terapii, profesori și concepte, și ca terapeut și ca pacient, iar concluzia este ca unele lucruri sunt atât de simple. Atât pentru corp cât și pentru minte. Preluarea controlului conștient pentru a crea a doua natură.

Aceasta ne va ajuta să ne găsim și să ne înțelegem partea sănătoasă și autentică și să ne exprimăm din ea.

** Pentru alte sugestii de colaborare cu Aziz, legate de mișcare, dans, educație și cercetare, trimite un email la adresa aziz.fix@yahoo.com.

Unde?

Reeducare fizică

parcul national, București

Când?

2019-04-17 - 2019-04-17