împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Dor de Cheile Zarnestilor, Cheile Pisicii&Satul Măgura

Dor de Cheile Zarnestilor, Cheile Pisicii&Satul Măgura

❗Premieră Plai cu Dor: traseu subalpin de o frumusețe rară, în Parcul Național Piatra Craiului, tocmai bun pentru pasionații de munte, natură și fotografie.

📌 Numărul maxim de locuri disponibile: 18!

___________________________________

⬇️ Traseul nostru va fi:

FÂNTÂNA LUI BOTOROG – CHEILE ZĂRNEȘTILOR – CHEILE PISICII – LA TABLE – ȘAUA JOACA – CASA FOLEA – SAT MĂGURA - FÂNTÂNA LUI BOTOROG.

Dificultatea acestuia este usoară-medie, iar durata de aproximativ 6 ore dus-întors în funcție de condițiile meteo si de condiția fizică a fiecăruia. Este un traseu circular (nu ne ducem și ne întoarcem prin același loc), pentru orice nivel de experiență, însă e nevoie bineînțeles de o condiție fizica minimală. La finalul traseului, dacă ne permite timpul, vom face o pauza de masă la un restaurant cu ștaif pentru a face rezumatul zilei.

Organizatorii vor decide care sunt situațiile în care se va ajusta programul/traseul în funcție de necesitățile de la fața locului.

🌞 Prognoza meteo va fi anunțată cu 1-2 zile în avans pentru o acuratețe mai bună.

___________________________________

✔️ ECHIPAMENT OBLIGATORIU de drumeție iarnă:

- bocanci de drumeție (EXCLUS orice alt tip de încălțăminte)

- parazăpezi

- pantaloni de munte + colanți(pt cei mai friguroși)

- 1-2 tricou(ri) de corp (în caz ca vreți sa schimbați la sosire pe cel de pe voi)

- 1-2 polare

- geacă ușoară anti vânt/anti ploaie (hard shell/soft shell)

- căciula

- ochelari de soare

- mănuși

- rucsac

- lanterna frontală+baterii încărcate

Opțional/recomandat: bețe trekking, baterie externă telefon, folie de supraviețuire, trusă medicală.

⚠️ NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL ÎN CADRUL CĂLĂTORIEI CELOR CARE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZĂTOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL. Este spre binele vostru sa aveți echipamentul minim necesar.

În cazul în care sunt nelămuriri în privința echipamentului sau legate de traseu scrieți sau sunați. Va suntem alături 100% din timp.

Fiecare participant la tura va avea 2-3 L apa/ceai, snacks-uri, 2-3 sandviș-uri, banane, ciocolata, oleaginoase etc. în funcție de ce știe că mănâncă pe munte. Nu împachetați nici foarte multe să nu riscați sa le aruncați sau sa va întoarceți înapoi cu ele.

Este interzis consumul alcoolului pana la întoarcerea din traseu.

PENTRU CEI CARE NU AU MAI MERS PE MUNTE ÎNTR-UN MOD ORGANIZAT: Având în vedere ca ieșirea noastră pe munte este organizata pentru mai multe persoane, va rugăm să rețineți că este OBLIGATORIU:

- mersul în monom (șir indian);

- ritmul este impus de cei ce merg mai încet și care stau în prima parte a grupului (AVIZ CELOR CARE VOR SA MERGEM RAPID).

- primul și ultimul în monom sunt organizatorii.

Programul acestei ture este gândit ca unul de grup și nu unul individual. Astfel că ne vom comporta ca un grup, iar interesul și siguranța grupului va prevala celui individual.

___________________________________

🚌 Întâlnirea: Sâmbătă 20.04.2019 ora 05.30, în rondul de lângă "Palatul lui Gigi Becali", din Blv. Aviatorilor Nr.18. Microbuzul va pleca la ora 05.45; din respect pentru cei veniți la timp nu așteptăm pe cei ce întârzie.

🚍 Întoarcerea: Sâmbătă 20.04.2019. Ora aproximativă de sosire în București este 22.00 (în funcție de trafic etc). Șoferul ne va lăsa în același loc de unde am plecat.

___________________________________

💰 Costul călătoriei:

149 lei/persoană pentru membrii Grupului Plai cu Dor.

169 lei/persoană pentru cine nu are calitatea de membru.

În costul călătoriei sunt incluse:

- transportul tur-retur București-Zărnești cu microbuz;

- diurna șoferului;

- asistență turistică;

- ghid montan;

- costurile legate de organizare.

Pentru rezervarea unui loc:

• Înscrierile se fac DOAR PRIN MESAJ PRIVAT LA:

https://www.facebook.com/doruvonm

sau la numărul de telefon: 0722.451.353

• Persoanele acceptate în aceasta călătorie vor achita costul integral (doar dacă dați "Going" la eveniment nu vă pune pe listă). Ordinea ocupării locurilor este ordinea achitării costului de participare.

🏦 Detalii de plata:

Nume beneficiar: PLAI CU DOR SRL

Cont Bancar: RO50INGB0000999908188266

Banca: ING Bank

Detalii plată: ”Dor de Zărnești”

⚰️ Condiții de retragere:

• În caz de retragere după data de 13 Aprilie, costul călătoriei se restituie numai în cazul găsirii unui înlocuitor de către persoana care renunță, altfel este pierdută;

• Plata NU se va returna în cazul neprezentării la ora și locația stabilită pentru plecare sau în cazul prezentării fără echipamentul de munte obligatoriu.

#plaicudor #aventuraneasteapta #zarnesti #fantanaluibotorg #cheilezarnestilor #sauajoaca #cheilepisicii #latable #casafolea #satmagura #magura #trekking #munte #mergempemunte #cugascapemunte #prieteni

Unde?

Bucharest

Când?

2019-04-20 - 2019-04-20