împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Mioritza. | Săptămâna Mare Edition

Mioritza. | Săptămâna Mare Edition

Teatrul LUNI prezintă:

Mioritza.

cu:

LOREDANA Cosovanu

ALINA Mîndru

TIBERIU Enache

PAUL-OVIDIU Cosovanu

ADRIAN Dima

DANIEL Chirilă

regia, scenografia, dramaturgia – Daniel Chirilă

producția: Teatrul LUNI de la Green Hours & Frilensăr

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, într-o zi cu soare, deși nici măcar nu mai contează cum era, Dumnezeu a vrut să-i facă o glumă baciului moldovean și să-l facă jertfa poporului său. Doar că Mioritza noastră nu s-a resemnat, s-a uitat stânga dreapta, a analizat toate posibilitățile și și-a băgat coada stufoasă în treburile prea înalte. Panică în ceruri!

Despre mituri, laitmotive și moarte într-o oră și un pic. Despre cum ar fi dac-ar fi Dumnezeu un pic mai om… sau… balada noastră din TRISTORY, trilogia emoțiilor tradițional închipuite.

”Mioritza este un spectacol unicat în peisajul teatral autohton, curajos nu doar prin conţinut, ci şi prin faptul că explorează şi vitalizează un text asociat, în mentalul colectiv, cu patriotismul de paradă, literatura obligatorie şi examenele şcolare.”

(Oana Stoica – Dilema veche)

*Nerecomandat copiilor sub 12 ani.

---

intrare:

- 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485

- 30 de lei - achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) - în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:

# ideal din timp - pe site:

http://www.greenhours.ro/evenimente/mioritza-18apr/ (confirmare automată)

# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd - fiind oferite doritorilor fără rezervări.

☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.

☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...

☼ NU este permisă intrarea la spectacol după startul reprezentației!

☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Unde?

Green Hours jazz&theatre-café

Calea Victoriei 120, 010093 București

Când?

2019-04-18 - 2019-04-18