împreună susținem comunitatea, educația și cultura

LinguART

LinguART

Arta ne înconjoară la fiecare pas, fie că este vorba de picturi în muzee, de desene pe clădiri sau chiar de schițele pe care le întâlnim uneori pe băncile facultății. Ea reprezintă una dintre cele mai puternice forme de exprimare pe care le deținem și ne folosim de ea în fiecare clipă, prin modul în care percepem realitatea.

Dacă și tu creezi cu măiestrie și finețe opere de artă, te invităm să participi la concursul 🎨 LinguART 🎨! Proiectul se adresează talentelor tinere care fac din linii și culori adevărate capodopere, dar care încă nu au avut ocazia să le prezinte lumii largi.

🎨 Concursul are două secțiuni: prima, cu tematică generală, unde participanții pot trimite maximum două lucrări, și a doua, având ca temă: „Literatura văzută prin ochii unui artist”, în cadrul căreia se acceptă o singură lucrare per participant, diferită de cele înscrise la prima categorie. Te poți înscrie în perioada 10 - 21 aprilie, completând următorul formular: http://bit.ly/2UM24jB.

🎨 Veți avea o perioadă de timp (22 aprilie - 5 mai), pentru a finaliza lucrările pentru concurs, iar între 6-12 mai, vă așteptăm cu acestea la sediul nostru din Pitar Moș (etaj 1, ușa albastră), program 10:00-16:00.

🎨 În perioada 13 -26 mai, lucrările înscrise în concurs la secțiunea cu temă liberă vor fi postate online și vor primi voturi din partea publicului, așa că invitați-vă prietenii să le admire și să-și aleagă preferatele! În aceeași perioadă, lucrările pe tema „Literatura văzută prin ochii unui artist” vor fi supuse unei jurizări, urmând ca la final să fie anunțați câștigătorii fiecărei secțiuni.

🎨 Iar pentru că promovarea artei este ceea ce ne dorim cel mai mult, lucrările vor fi expuse între 13 mai-3 iunie pe holurile sediilor din Edgar Quinet și Pitar Moș ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, unde orice student se va putea bucura de ele și va vedea lumea prin ochii artiștilor pe lângă care trece zilnic, în grabă sau alene, spre sălile de curs.

🎨 Pentru mai multe detalii și informații, apelați cu încredere la Manuela Hlușcu, unul dintre organizatorii proiectului.

Noi așteptăm cu nerăbdare și cu multă curiozitate lucrările tale pe care să le arătăm întregii lumi. Tu ce mai aștepți?

Unde?

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Str. Pitar Moş 7-9, 010451 București

Când?

2019-04-15 - 2019-04-15