împreună susținem comunitatea, educația și cultura

SocialPedia cu Prăjiturela

SocialPedia cu Prăjiturela

#SocialPedia este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, premiat la Webstock, iar din octombrie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar :)

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a șaptea ediție, pe 10 aprilie 2019 de la ora 19:00, iar înscrierile sunt GRATUITE. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

A șaptea ediție o are ca invitată pe Mihaela Sava, aka PrajiturEla sau Prăji. Din 2013 creează, adaptează rețete și se joacă pe laprajiturela.ro, locul în care a investit mult suflet și la fel de multă muncă. Este semifinalistă Bake Off România, organizează ocazional ateliere culinare cu copiii din zonele rurale și face parte din comunitatea SkirtbikeRomania. În ultimii 4 ani a fost în top 30 bloggeri culinari conform Biz.ro. Datorită înmulțirii aparițiilor media și tv, începând cu 2017 activitatea blogului s-a extins și pe zona de lifestyle. Vă promitem o discuție sinceră și cu multe zâmbete!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-cu-prajiturela/

Participarea este gratuită și condiționată de completarea acestui formular :) Vei primi confirmare pe mail maxim marți, 09 aprilie 2019!

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor principal: ANSWEAR

Locație: Diverta Lipscani, la Artist Cafe

Fotograf oficial: Bogdan Zop

Partener dulce: Bomboane BUCURIA - Magazin Exclusiv

Înscrieri gratuite aici https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-cu-prajiturela/

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media :)

…………………………………

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 8 ani în piața de eCommerce europeană, grupul este prezent în țări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și România. În România, ANSWEAR.ro oferă peste 300 de branduri de haine, încălțăminte și accesorii de la branduri sonore precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY și New Balance.

…………………………………

Diverta Lipscani este mai mult decât un magazin sau o librărie, este un concept store care le oferă oamenilor încă un motiv să viziteze Centrul Vechi. Pe lângă zonele deja consacrate, cum ar fi Carte, Papetărie, Cadouri, Jocuri și Jucării, Diverta Lipscani mai cuprinde și zone noi dedicate experiențelor senzoriale.

Este o destinație de cadouri și un loc în care îți poți petrece timpul liber, fie că preferi să citești, să savurezi o cafea, sau să urmărești un eveniment cultural sau un spectacol de teatru. Pentru mai mult dinamism, spațiul include și zone dedicate experiențelor, cum ar fi cea de testare a dronelor, de mixed reality, un loc în care vizitatorii pot pătrunde în lumea realității virtuale, DJ Booth – un loc în care tinerii DJi sunt așteptați să pună muzică, o zonă de boardgames - cu cele mai populare jocuri de societate.

Mixul între grafica dinamică, prin culorile îndrăznețe, mobilierul minimalist și aranjarea cromatică a produselor creează spațiul ideal în care să trăiești experiențe multisenzoriale.

Unde?

Artist Cafe

Str. Lipscani 30-34, et.2, București

Când?

2019-04-10 - 2019-04-10