împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Pe Valea Siriului in Tara Luanei

Pe Valea Siriului in Tara Luanei

Am ales pentru o tura lejera de o zi pe meleagurile ,care reprezinta o alternativa la zonele turistice traditionale ,unde vom admira peisaje minunate, vom afla legende locale si ne vom bucura de o zi altfel.

Ne intalnim la ora 06:00 la Pta Unirii in parcarea Hotelului Horoscop si vom pleca pe traseul propus pentru vizitarea Taberei de sculptura in aer liber de la Magura, Manastirea Ciolanu care se gaseste in apropiere ,urmata de o lectie de geologie la Muzeul Chihlimbarului din Colti.Dupa acest tur incantator ,va urma ceva chiar mai spectaculos,vom merge sa descoperim asezarile rupestre de la Alunis-Nucu, in zona denumita Tara Luanei.Vom pasi pe carari si prin peisaje incantatoare pana sa ajungem se descoperim Chilia lui Dionisie si Bisericuta Lui Iosif.Cred ca dupa ce vom termina acest periplu prin natura ,vom incerca sa gasim un restaurant pentru o pauza . Cu o gustare si o cafea ne vom reface fortele, si ne vom indrepta spre Barajul Siriu Aici peisajele sunt nemaipomenite ,indicate pentru fotografiile din albumul cu amintiri si potrivite pentru a ne incheia o zi diferita.

Tariful este de 130 lei/pers ,pentru copiii,elevi , studenti si pensionari este de 100 lei/pers,si cuprinde transport,insotitor de grup,si ghid local la Muzeul Chihlimbarului.

Nu sunt incluse taxe de vizitare obiective ,masa, si alte cheltuieli ocazionale.

Rezervarea se considera efectuata in momentul in care se achita avansul in valoare de 50 lei,efectuat prin transfer bancar la ghiseu sau online cu specificatia 'Valea Siriului' in contul firmei KLAS TURRIS VOYAGE deschis la banca Procredit,cont nr RO76 MIRO0000851431000101, sau prin inmanare personala la pers de contact MIREA ALEXANDRU,tel 0764488787.

Restul sumei se achita pana la plecare.

Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive independente de noi.

Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment,poare aduce o alta persoana care sa preia rezervarea .

Evenimentul se efectueaza cu minim 10 participanti.

Unde?

Când?

2019-04-13 - 2019-04-13