împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Training Profesional de Hipnoză

Training Profesional de Hipnoză

Hipnoza este una dintre cele mai eficiente metode de transformare, atât pentru a obține rezultatele dorite în viața noastră cât și pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Hipnoza este o metodă extraordinară de lucru cu oamenii, pentru a rezolva o multitudine de probleme sau de a obține ceea ce își doresc. Hipnoza este o unealtă polivalentă ce poate fi folosită cu succes atât în scop terapeutic cât și ca modalitate de dezvoltare personală.

Hipnoza este cu siguranță o tehnică controversată, mai ales că în prezent știința abia face primii pași în explicarea științifică a acesteia. Cu siguranță însă este o metodă de lucru cu mintea care nu poate fi ignorată, indiferent dacă provoacă fascinație sau dezacord total.

De ce face hipnoza – minuni-? Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, însă este o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre. Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Hipnoza poate fi folosită cu succes ca metodă terapeutică pentru orice dependență (fie ea fizică de un obiect sau emoțională, de o persoană), fobie, frică, dar și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. Ea poate fi însoțită și de alte tehnici adiacente în procesul de vindecare. În cazul problemelor de sănătate de orice natură și gravitate, hipnoza poate fi folosită atât pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cât și pentru rezolvarea bolii.

Hipnoza poate fi folosită și pentru a ne crește abilitățile, capacitățile, aptitudinile. Poți folosi hipnoza pentru a învăța mai ușor, pentru a-ți crește capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau îmbunătățirea perfomanței sportive. De asemenea o poți folosi și pentru a construi cu mult mai multă ușurință noi abilități pe care nu le ai dar ți le dorești pentru a-ți atinge obiectivele.

Diferența dintre hipnoză și terapiile vorbite (de exemplu terapia cognitiv-comportamentală) este că terapiile vorbite se adresează minții conștiente și comunică la nivel rațional în timp ce hipnoza comunică la un nivel emoțional, mergând pe ideea că de cele mai multe ori cauza problemelor este la nivel subconștient.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Participă la Trainingul Profesional de Hipnoză dacă vrei să înțelegi mai bine principiile funcționării minții și să practici chiar tu hipnoza încă din prima zi. Vei reuși să lucrezi cu tehnici de hipnoză și de autohipnoză, vei învăța ce criterii trebuie să îndeplinească sugestiile astfel încât acestea să acționeze profund și să creeze transformările pe care le dorești.

Acest Training este cel mai practic și mai aplicat curs de Hipnoză din România. Trainingul Profesional de Hipnoză oferă cel mai mare număr de tehnici și metode terapeutice și transformaționale dintre toate programele de profil existente în clipa de față pe piața românească.

La acest Training poate participa oricine, indiferent de pregătirea profesională sau academică! Acest training nu impune restricții și limitări și este oferit din dorința de a ajuta cât mai multă lume, din domenii cât mai diferite, în mod profund și stabil.

Trainingul este susținut de Eugen Popa, cel mai pregătit specialist din România în domeniul hipnozei, având o vastă experiență în domeniu, atât în practicarea tehnicilor predate, cât și în predarea efectivă și susținerea de traininguri și formări.

Programul complet și detalii înscriere: www.hipnoza.ro/training

Unde?

Hotel Siqua

Calea Plevnei 59A, 010224 București

Când?

2019-04-08 - 2019-04-08