împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Sacred Cacao Ceremony & Despacho & Meditation

Sacred Cacao Ceremony & Despacho & Meditation

Dragii mei,

Cu multa iubire si bucurie, va invit joi, 11.04.2019, sa ne deschidem inimile intr-o Ceremonie Sacra cu Cacao, o Ceremonie Despacho si o meditatie de multumire pentru Mama Pamant si Univers. Vom bea o potiune calda, magica, cu Cacao Raw, conectandu-ne cu Spiritul Cacao, Pachamama si apoi vom face un minunat ritual Despacho, completat de meditatie.

Despacho este o traditie straveche, una dintre cele mai importante ceremonii din mostenirea spirituala a popoarelor Quechua si se mai practica inca de shamani in tari precum Peru, Bolivia, Ecuador, Columbia, ca un gest sacru de multumire si iubire, pentru tot-ce-exista.

Imi doresc sa ne exprimam recunostinta fata de Noul Pamant, fata de intreaga Creatie Divina, sa ancoram noile coduri de lumina si sa avem parte de momente magice, care sa ne umple inimile de iubire si beautitudine.

Este un Nou Inceput Magic la care suntem chemati cu TOTII-UNUL, pentru a ne asuma suveranitatea aici, pentru a ne aminti cine suntem, ce si in ce fel ne-am asumat sa ajutam Gaia in aceste momente speciale si binecuvantate. Am inceput sa reconstruim Noul Eden Heaven pe Pamant in fiecare dintre noi. A venit momentul ca acum sa lucram in UNIUNE si in planul extern, pentru Planeta noastra minunata, care a intrat pe Trajectory of Eternity - punctul Zero.

Raw Cacao este un ghid foarte puternic, care ne ajuta sa ne conectam la Inima Inalta - Higher Heart - si sa deschidem drumul transformarii prin Uniunea Divina Interioara.

Pentru Incasi, Mayasi, Azteci si alte civilizatii inteligente, Raw Cacao reprezenta Viata si Fertilitate. Ei foloseau Raw Cacao in ritualuri pentru sanatate, pentru scopuri spirituale, pentru a accesa stari euforice, pentru a se conecta la esenta pura a inimii si a se vindeca.

Raw Cacao, denumita si ,,Mancarea Zeilor", este cea mai puternica sursa de antioxidanti, conform ORAC. Acest superaliment contine afrodiziacul theobrimina, triptofan (ajuta corpul sa produca serotonina) si PEA ("love chemical", care creste nivelul dopaminei din corp). Rezultatul este o simbioza perfecta care deschide Calea catre Iubire, Bucurie si Beatitudine.

Daca Sufletul va ghideaza la aceasta Ceremonie Sacra, lasati-va purtati joi, 11 aprilie, de la ora 19:00, la Hathor House , pentru a petrece impreuna o seara plina de magie, iubire si transformari.

Link-ul formularului de inscriere se regaseste mai jos.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmj1olsWL7mJymt3d2Ez2d-vJWRBKxlD7lE-YITxSU3O0sxQ/viewform?usp=pp_url

Contributia pentru acest eveniment este 100 lei.

Va astept cu Iubire, Caldura si Bucurie!

RaLuca Maria Iancu

Unde?

Hathor House

Cristofor Columb, 13, 010475 București

Când?

2019-04-11 - 2019-04-11