împreună susținem comunitatea, educația și cultura

O seară de aprilie, cu Maria Răducanu

O seară de aprilie, cu Maria Răducanu

Un concert special cu Maria. Un glas minunat și inconfundabil.

O SEARĂ DE APRILIE, cu Maria Raducanu

Bilete: https://bit.ly/2HJnKqu

“Maria cântă cu durere, cu astâmpărare şi cu linişte. Plin şi plutitor. Greşeşte limpede, se-ncurcă languros, erorile ei sunt stăpânite. Cântecele ei pot fi orice de la volute la linii frânte, de la strigăt la şoaptă. Şi chiar dacă vreodată au fost ale altora, încetează de-a mai fi – pentru că atunci când le cântă Maria, ele se preschimbă (…) Cineva, cândva, spunea că să asculţi muzică înseamnă, de fapt, să asculţi ce se întâmplă în tine atunci când se-aude muzica. Într-un fel numai al ei, sublim, farmazoana asta tulburătoare, duioasă şi vicleană, face să se-ntâmple foarte multe. Maria nu cântă numai la chitara din braţe, cât mai ales la corzile noastre întinse. Şi le ciupeşte, şi le leagă, şi le-nnoadă, le deznoadă – atât, încât la sfârşit de vrajă, când aplauzele par numai nişte izbituri bruşte, despuiate, monotone, ai mai rămâne acolo unde te-a răpit numai puţin, încă puţin.”

(Anca-Maria Pănoiu, Agenda Liternet)

*****

IMPORTANT

Vă rugăm să respectați ora de începere a evenimentului, scrisă pe bilet. Concertul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

După începerea concertului, accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

Ratarea vizionării unui eveniment din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării concertului.

Pe durata desfășurării concertului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

Din respect pentru artistă și spectatori, vă rugăm ca, în timpul concertului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

www.teatruldearta.ro

Unde?

Teatrul de Artă București

Sfântul Ștefan 21, 023996 București

Când?

2019-04-14 - 2019-04-14