împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Training LEAD 360

Training LEAD 360

Te invităm la o nouă ediție a programului Training LEAD 360, eveniment dedicat celor aflați într-o poziție de conducere, dispuși să-și dezvolte abilitățile de leadership.

Pe 9 și 10 Aprilie, între orele 17.00 și 21.00, te așteptăm să beneficiezi de:

🔰Trainingul practic și dinamic despre Viziune, Direcție, Schimbare, Strategie și Climat Emoțional - Care sunt rolurile pe care doar liderul și le poate asuma.

🔰Instrument online - LEAD 360 - O evaluare care te ajută să-ți înțelegi punctele forte și slăbiciunile.

🔰Suport în elaborarea unui Plan Personal de Dezvoltare a abilităților de conducere.

Participând la acest training:

🔰vei învăța cum stabilești o direcție motivatoare pentru echipa ta;

🔰vei află cum poți să-ți motivezi echipa la acțiune și colaborare;

🔰vei învăța soluții practice pentru a-ți ajuta membrii echipei să crească și să performaeze

🔰vei implementa un plan strategic pentru dezvoltarea ta și a afacerii tale.

TRAINERI:

David Ginn – a absolvit Universitatea Wheaton din Chicago. Locuiește în Europa din 1992, a locuit timp de 11 ani în România. A fost director de Leadership & Resurse Umane pentru organizația New Life Eastern Europe, în prezent este Directorul Romania ProCulture. A susținut trainguri pe teme de Leadership, Team Development, Public Speaking și Inteligență Emoțională în peste15 țări europene.

Alina Filote - Trainer, Life & Leadership Coach, manager proiecte de dezvoltare personală. Este director asociat in cadrul fundatiei Romania Pro-Culture și cofondator LEAD Impact. Este fondatorul și coordonatorul proiectului 100 de afaceri etice care transformă orașul tău. Susține traininguri de inteligență emoțională, leadership și performanța echipei.

Elvis Filote – trainer, coach, mentor, fondator și director LEAD Impact. A pus bazele programului de leadership de 9 luni LEAD 360 absolvit de peste 250 de antreprenorilor, directori executivi și manageri. A susținut traininguri de inteligență emoțională, leadership și managementul carierei la diferite companii și organizații.

Cost: 180 RON

(în preț sunt incluse evaluarea online LEAD 360, notițele de curs și pauzele de cafea)

Unde?

Lead Impact

Când?

2019-04-09 - 2019-04-09