împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Jack şi vrejul de fasole

Jack şi vrejul de fasole

Spectacolul Jack și vrejul de fasole pledează pentru bucuria, curajul și curiozitatea celor care nu și-au rătăcit candoarea prin hățișurile vieții adulte. Atunci când frumusețea copilăriei este umbrită de griji și nevoi, creativitatea devine unica modalitate prin care realitatea poate fi transformată într-o lume de basm.

Împreună vom descoperi că în inocența personajului principal, Jack, stă o forță imbatabilă, menită să învingă toate nedreptățile unei lumi tot mai haotice. Luptând cu naivitatea și avântul specifice adolescenților, el reușește să răstoarne un prezent lipsit de strălucire în favoarea unui viitor fericit.

Un schimb bizar – o vacă pe câteva boabe de fasole, așa-zis magice – este primul pas într-o călătorie spectaculoasă plină de neprevăzut, în care surprizele pândesc la tot pasul. Vis sau realitate, uriașul vrej de fasole apărut peste noapte în curtea casei lui Jack și a mamei sale devine o scară spre o lume fantastică în care toate problemele își găsesc rezolvarea.

Dincolo de poveste, în balansul dintre cele două planuri, cel real și cel „de mai sus de cer”, stă ascunsă o profundă aspirație umană: visul unei lumi mai bune.

https://www.teatrulioncreanga.ro/ro/spectacole/spectacole-curente/peste-5-ani/jack-si-vrejul-de-fasole

Unde?

Teatrul Ion Creanga

24 Strada Gen. Constantin Budisteanu, 010775 București

Când?

2019-04-13 - 2019-04-13