împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Clasa yoga Hippie Flow with Denisa

Clasa yoga Hippie Flow with Denisa

Descrierea clasei:

Aceasta clasa de yoga se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de nivelul de pregatire fizica. Este o clasa bazata pe posturi necesare flexibilizarii soldurilor.

Pentru cei care petrec mult timp in pozitii statice, pe scaun, muschii din zona soldurilor devin rigizi si slabiti, ceea ce afecteaza abilitatea de a merge, de a mentine o postura corecta, afecteaza stabilitatea coloanei vertebrale, contribuie la dureri in zona lombara si reduce libertatea de miscare in timp.

La aceasta clasa vom misca soldurile in toate directiile necesare, nu numai in fata si in spate, asa cum ne miscam in activitatile de zi cu zi, si vom ajusta posturile in functie de nivelul fiecaruia. Clasa nu este despre cat de mult ne putem forta limitele fizice, ci despre cat ne putem relaxa corpul incat sa aducem deschidere soldurilor.

Zona soldurilor este zona unde, la nivel emotional, stagneaza temerile, supararile, emotiile negative. Intinderile sunt un mod foarte bun de a elibera tensiunea acumulata in toate articulatiile corpului.

Va invit sa descoperiti ca soldurile voastre se pot misca in mai multe directii decat credeati, si sa experimentati cum se simt la finalul unei clase speciale.

Ne intalnim in „Happy Baby”!

Locatie: Ahimsa Yoga Studio

Adresa: Str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti

Link catre clase http://www.ahimsayoga.ro/index.php/clase-de-yoga/

Link catre abonamente si preturi http://www.ahimsayoga.ro/index.php/preturi/

Despre Denisa Stanciu:

"Calatoria in yoga a inceput in egala masura din nevoi fizice si psihice, nevoia de a-mi mentine corpul sanatos dar si echilibrul emotional. Am inteles cat de importanta este conexiunea dintre corp si minte atunci cand am aprofundat practica mai mult. Dragostea pentru yoga si hotararea de a urma un curs de instructor, le datorez minunatei Mariana Dragan. Ii sunt profund recunoscatoare pentru energie, inspiratie, incredere si sprijin. Cursul de Yoga Teacher l-am inceput in 2016 si in 2017 am incheiat cele 200 ore necesare acreditarii internationale, iar de atunci predau cu mare drag oriunde este nevoie de energia mea.

Caut mereu diverse cai pentru a impartasi practica yoga oricui este in cautarea ei. Imi doresc sa ajut oamenii sa se conecteze cu ei insisi si sa-i inspir sa evolueze intuitiv in aceasta directie. Fie ca au nevoie de flexibilitate, forta sau echilibru fizic sau emotional, le vor gasi pe saltea la clasele de yoga, construite ca terapie pentru corp, minte si suflet"

Unde?

Ahimsa Yoga Studio

Alexandru Donici Nr 10, București

Când?

Mie., 27 mar.17:00Mie., 3 apr.17:00Mie., 10 apr.17:00+21