împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Express Yourself (cu Eliza Nițescu și Paul Verhoogt)

Express Yourself (cu Eliza Nițescu și Paul Verhoogt)

Manifestă-te așa cum ești! Îți propunem să iei parte la un exercițiu cu emoțiile, cuvintele și curajul de a le exprima cât mai autentic.

Cum? Participând la cursul mix de actorie, improvizație și vorbit în public, pe care l-am pregătit pentru tine. Este locul unde vei învăța cum să devii mai expresiv, dobândind o mai mare încredere în propriile puteri.

Vrei să comunici și să te exprimi cu un non-verbal mai expresiv și mai spontan, ca să devii mai autentic și mai carismatic?

Vrei să-ți crești încrederea de sine când ești în fața unui public și în alte contexte sociale?

Vrei să îți depășești timiditatea și inhibițiile care te limitează în exprimarea potențialului tău?

Vrei să te distrezi și să te energizezi după o zi de muncă sau studiu?

Ești doar curios ce vom face?

Alătură-te cursului nostru, în care combinăm distracția cu jocuri și activități care te provoacă să ieși din zona de confort și să descoperi lucruri noi despre tine!

CUM VOM LUCRA?

Cursul este 100% (inter)activ și practic. Lucrăm cu metode, jocuri si exerciții preluate si adaptate din actorie, improvizatie și public speaking. Punem accent pe eliberarea blocajelor (emoționale) care ne impiedică să ne comportăm și exprimam liber și firesc, cu un non-verbal expresiv și autentic.

Lucrăm într-un mediu prietenos în care poți sa te exprimi liber, fără teama de a fi judecat și fără să fie nevoie sa te cenzurezi. În plus, forma de dezvoltare pe care o propunem noi este cea mai distractivă.

CURS 1: EXPRESS YOUR BODY

Atenția este în mod special direcționată către felul în care folosim limbajul corpului: gestica, postura corpului, contactul vizual și felul în care folosim spațiul din jurul nostru (proxemica).

CURS 2: EXPRESS YOUR VOICE

Punem accent pe modul în care folosim vocea: ton / volum / ritm / pauze / accente / intonație. Exersăm o voce dinamică și care susține în mod firesc și congruent mesajul pe care vrei să-l transmiți. Multe studii ne arată că felul în care rostim cuvintele au un impact mult mai mare decât cuvintele în sine.

CURS 3: EXPRESS YOUR MIND

Experimentăm interpretarea diverselor roluri, cum ar fi vânzătorul sau specialistul. Lucrăm și cu viteza prin care practicăm “asocierea liberă” și poveștile interactive, ca să ne dezvoltăm creativitatea și spontanitatea.

CURS 4: EXPRESS YOUR SOUL

Lucrăm în mod special cu exerciții care ne ajută să exprimăm potențialul nostru emoțional. Ne “jucăm“ cu diverse stări, pentru a reuși să ne exprimăm și să comunicăm stările mai liber, mai expresiv și mai cu impact.

CURS 5: EXPRESS YOURSELF

Combinăm toate elementele cu care am lucrat până acum. Deja ne este mai ușor să ieșim din zona de confort și scopul este să ne relaxăm și să încheiem cursul determinați și plini de energie pozitivă.

Eliberează-ți expresivitatea!

LECTORII: ELIZA NIȚESCU și PAUL VERHOOGT

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial. Din 2018 și-a început activitatea în cadrul Respiro, ca editor și lector.

În timpul liber este pasionată de expedițiile montane de mare altitudine, iar din 2013 este voluntar în domeniul sănătății și dezvoltator de programe care vizează susținerea persoanelor cu potențial, prin intermediul propriului ONG, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL.

Paul Verhoogt este trainer NLP și Life Coach, pasionat de călătorii - prin lume și munti, prin muzică și manifestările teatrale, dar mai ales... prin propria sa minte.

Paul a co-fondat Verhoogt - Training & Coaching, a conceput și susținut cursuri de comunicare.

Unde?

Respiro Learning

Strada Biserica Doamnei nr 3, 030047 București

Când?

Lun., 18 mar.16:00Lun., 25 mar.16:00Lun., 1 apr.16:00+2