împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Talent Up #3

Talent Up #3

A fi sau a nu fi", spunea distinstul Shakespeare.

Ei bine, ASLS, AS-SAS și ASPSE aleg "a fi"!

Ce anume? Talentat, curajos, pasionat și entuziasmat, desigur. Iar pentru că noi suntem siguri că dispui de toate aceste atribute, te provocăm să ieși din anonimat și să arăți lumii talentul tău, în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului Talent Up!

Așadar, dragi viitori participanți și spectatori, haideți să ne bucurăm împreună de „A World of Talent”, să ne susținem colegii și să ne mândrim cu universitatea din care facem parte! Vă așteptăm pe data de 28 martie, începând cu ora 19:30, la Mojo, pentru că v-am pregătit o seară plină de momente unice, talente care mai de care, premii cool pentru public și participanți și nu în ultimul rând, un after-party grozav!

Și pentru că suntem cu toții studenți și ne gândim la buzunarele voastre, vrem ca banii să se întoarcă tot la voi, astfel că accesul la eveniment se va face pe baza unui voucher în valoare de 20 de lei, pe care îl veți putea achiziționa la intrare și schimba mai apoi în ceea ce veți dori să consumați de la bar.

Ce mai așteptați, oameni talentați? Completați formularul de mai jos, urmați instrucțiunile din descriere, legate de preselecție și să dăm drumul la distracție!

Talent up, reluctance down! This is your chance to create lifetime memories and show the world the magic you hold within!

https://bit.ly/2EVB1IB

Unde?

Mojo

Strada Gabroveni, nr.14, 030088 București

Când?

Joi, 28 mar.19:30Joi, 28 mar.23:00