împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Seara de balet - Teatrul National de Opereta

Seara de balet - Teatrul National de Opereta

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” are plăcerea să vă invite duminică, 31 martie, ora 19.00, la primul spectacol de balet din această stagiune.

BILETE DISPONIBILE SI PE --> https://bit.ly/2yPdMNl

Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vor dansa pe scena noii săli a teatrului, unele dintre cele mai cunoscute și frumoase momente de balet clasic, neoclasic, contemporan și dans de caracter.

Evenimentul, intitulat „Seară de balet“, este regizat și coordonat de Alin Gheorghiu, fost prim solist și maestru de balet al Operei Naționale București care din decembrie 2017 a preluat și funcția de coordonator balet al Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

„Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vă propun o seară de balet a renașterii, a muncii, a diversității stilurilor de dans. Realizată împreună cu suflet, sacrificiu și dăruire este, poate, primul pas către un nou drum. Un drum al normalității creatore. Este o seară a pasiunii pentru dans renăscută! Dansul mai întâi de toate!”

Alin Gheorghiu (coordonator-balet , Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”)

Unde?

Teatrul Național de Operetă şi Musical "Ion Dacian"

Bulevardul Octavian Goga, nr. 1, 030167 București

Când?

2019-03-31 - 2019-03-31