împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Spring Cocktail 2019: O nouă perspectivă – prognozele anului în

Spring Cocktail 2019: O nouă perspectivă – prognozele anului în

Pentru al șaselea an la rând, energynomics.ro organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești.

Agenda eveniment:

18.00 Înregistrarea participanților

18.30 Varinia RADU, founding partner & CEO WMEC

18.40 Elena POPESCU, Romanian Ministry of Energy

18.50 Zoltan Nagy-BEGE, ANRE

19.00 Corina POPESCU, Electrica

19.10 Carmen NEAGU, EnergoBit

19.20 Corneliu BOLDEA, Adrem și Centrul Român al Energiei – CRE

19.20 Victor GÂNSAC, Safetech Innovations

19.30 Socializare

Întâlnirea din 27 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 120 de persoane din cele mai dinamice organizaţii active în industria energetică din România vor fi prezente la Spring Cocktail.ail.

“Supraviețuire, adaptare, dezvoltare. Toate opțiunile sunt pe masă pentru anul 2019. Amenințările externe sunt numeroase: de la disputele în curs dintre Rusia și Ucraina, la diferendele comerciale dintre SUA și China, până la Brexit și la semnalele privind încetinirea ritmului de creștere economică la nivel global. Pe plan intern, modificările drastice de fiscalitate și de reglementare în sectorul energetic par să oblige majoritatea companiilor la o frânare bruscă sau măcar la schimbări radicale în abordările operaționale și comerciale. Cu atât mai important este ca firmele locale și companiile străine să încerce să descopere împreună mai multe și mai devreme despre direcția în care se îndreaptă România. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail!”

Varinia RADU, Founding Partner și CEO Wing Media Energy Consulting (publisher energynomics.ro)

Unde?

Palatul Cesianu-Racovita

str. C.A. Rosetti, nr. 5, București

Când?

2019-03-27 - 2019-03-27