împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Nenumitul Edi Cârlan de Ziua Mondială a Teatrului

Nenumitul Edi Cârlan de Ziua Mondială a Teatrului

„Nenumitul Edi Cârlan” la Teatrul Arte dell’Anima, regia Alexandru Unguru.

„Nenumitul Edi Cârlan” este produsul realității noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coșmaruri.

Protagonistul parcurge călătoria sa fiind însoțit episodic de oameni ce își sunt suficienți. Însă toți simt nevoia să îi mărturisească cu obstinație că lumea în care trăiește îi rămâne un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce. Doar de aia e inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său. Toți îi oferă o poartă spre Rai. O comedie mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puțin o rază de speranță.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranță un miel care a fost înțărcat. S-a rupt de prima familie și s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui.

Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.

Un spectacol cu Eduard Cîrlan.

Vocile: Alexandra Laura Badea, Ana Donosă, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea, Ionuț Oprea, Sever Bârsan, Eugen Bănică, Ionuț Niculae, Bogdan Marhodin, Sergiu Fleșner, Herovanu Miruna, Costin Dogioiu, Monica Ciută, Bogdan Costea, Steliana Bălăcianu.

Intro: Alex Popa

Regia & text: Alexandru Unguru

Sound design: Sever Bârzan

Scenografie și Afiș: Cristian Stănoiu

Preț bilet: 25 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/nenumitul-edi-carlan-960 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

☑ Biletele cumpărate din rețeaua mySTAGE îţi sunt livrate instant prin email. Nu necesită printare.

☑ Vă rugăm să respectați ora anunțată de începere a spectacolului.

☑ Rezervările telefonice, prin e-mail sau rețele de socializare sunt valabile doar până la orele 18:45. Vă rugăm să vă prezentați la casierie între orele 18:30 și 18:45 pentru achiziționarea biletelor.

☑ După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis, iar biletele deja achiziționate nu mai sunt valabile.

☑ Neprezentarea la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentație ulterioară.

☑ Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării unui spectacol.

☑ Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să vă închideți telefoanele mobile, sau să fie comutate pe modul Avion/Silențios și să păstrați liniștea.

☑ Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea Teatrului Arte dell’Anima.

Vă mulțumim!

Echipa Teatrul Arte dell’Anima

Unde?

Teatrul Arte dell'Anima

Fainari 17D, Sector 2, București

Când?

2019-03-27 - 2019-03-27