împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Gentle Yoga Therapy with Monica

Gentle Yoga Therapy with Monica

Yoga este o terapie excelentă pentru vindecarea si mentinerea sanatoasa a mușchilor spatelui și de eliminare a durerilor.

Peste 80% din populatie dezvolta dureri de spate la un moment dat in viata din cauza excesului de utilizare a coloanei in posturi nesanatoase.

Clasa de Gentle Yoga Therapy with Monica contine elemente de hatha yoga atent gandite pentru eliminarea tensiunilor din corp, in special de la nivelul spatelui, umerilor, gatului si coapselor, toate intr-un cadru bland si relaxant, in propriul tau ritm.

Lasa-ti respiratia ghidata de o voce calda si blanda in secvente de pranayama si chanting si ia cu tine acasa beneficiile unei Stiinte vechi de 5.000 de ani

Clasa potrivita si pentru cei care nu au mai practicat yoga .

*****************************************************************************

Despre Monica

Calatoria mea Yoga a inceput in timpul maternitatii, descoperind-o ca pe o forma extraordinara de reconectare autentica cu sinele, de linistire a mintii, de eliminare a stresului si a durerilor de spate.

In anul 2016 am absolvit 200 HR Yoga Teacher Training in capitala mondiala Yoga - Rishikesh, India, in urma caruia am devenit profesor acreditat US Yoga Alliance pe multiple stiluri yoga.

De la intoarcerea in tara, prin predarea continua si impartasirea invataturilor aduse din India, toate tipurile de clasele ,de la kids yoga, family yoga, grup de studio, private yoga sau corporate yoga imi ofera bucuria si implinirea de a transmite mai departe starea de bine, calm si energie pozitiva.

Cu fiecare practica ne reamintim ca indiferent cat de puternic si flexibil te simti, este nevoie sa-ti dai timp sa privesti in interiorul tau, sa intelegi ceea ce simti si sa inveti sa traiesti in armonie cu tine, copil si adult.

Mai multe despre Monica pe:

Facebook : Yoga By Monica Filip

Instagram: @ yoga_by_monica_filip

De abia astept sa ne intalnim pe salteaua yoga. ❤️

Namaste!

*****************************************************************************

- Duminica 31 Martie ora 9.00-10.15

-50 ron/clasa, durata clasei: 75 minute

-Rezervari :contact@atlanthea.ro / yogabymonicafilip@gmail.com telefon 0721520004

Adresa: Str. Barlogeni nr 46 , Bucuresti,langa statia de metrou parc Bazilescu

Unde?

Atlanthea

Bârlogeni 46, 012786 București

Când?

2019-03-31 - 2019-03-31