împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Clasa yoga "Rest Your Soul" cu Adela

Clasa yoga

Deconectați-vă de la ritmul rapid al vieții de zi cu zi, încetiniți și vindecați-va de simptomele stresului fizic și mental. Clasa restorativă de yoga vă permite să vă relaxați complet și să recuperați alinierea naturală a corpului. Posturile aplicate lucrează mult pentru a întinde muschii și a vindeca corpul din interior spre exterior. Cele mai multe posturi sunt luate dintr-o poziție așezată. Aceasta este o clasă foarte primitoare pentru toate nivelele.

Yoga is a journey, not a destination!

Beneficii:

-echilibrarea sistemului nervos

-eliminarea stresului

-reglarea somnului

-amelioararea depresiei si a anxietatii

Locatie: Ahimsa Yoga Studio

Adresa: Str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti

Inscriere: studio.ahimsayoga@gmail.com

Locuri: 15

Link catre clase http://www.ahimsayoga.ro/index.php/clase-de-yoga/

Link catre abonamente si preturi http://www.ahimsayoga.ro/index.php/preturi/

Despre Adela Spulber:

Practic yoga de 3 ani de zile si m-am certificat ca profesor de yoga (200HR TTC) in luna Mai 2017 la School Yoga Institute in Bali.

Dragostea mea pentru yoga ”s-a infiripat” la clasa Marianei Dragan. Energia blanda a Marianei m-a facut sa inteleg ca iubirea si acceptarea pe care o cautam in exterior la ceilalti se afla in interiorul meu si ca eu sunt singura responsabila de a-mi furniza tot ce simt ca imi lipseste.

Yoga pentru mine inseamna mai mult decat practicarea asanelor.

Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunostinta, binecuvantare si iubire. Am invatat sa renunt la control si sa accept viata asa cum este ea. Am invatat sa am incredere in mine si in oamenii din jurul meu.

Am invatat ca nu exista competitie si concurenta, fiecare este unic, frumos si are drumul sau in viata.

Intentia mea ca profesor de yoga este de a ghida practicantii spre a descoperi ceea ce au mai frumos in interiorul lor, sa isi indrepte privirea catre suflet, sa isi inteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre si lumini.

Unde?

Ahimsa Yoga Studio

Alexandru Donici Nr 10, București

Când?

Lun., 25 mar.20:20Lun., 1 apr.20:20Lun., 8 apr.20:20+30