împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Calatorie inauntrul vocii

Calatorie inauntrul vocii

CALATORIE CU TOBA SAMANICA /|\ CUNOASTEREA SAMANICA SIBERIANA /|\ DESCOPERIREA VOCII SI A REZONANTEI INTERIOARE

Care e relatia ta cu vocea ta? O observi, o ingrijesti? colaborezi cu ea, cu tonalitatile, cu volumul, cu timbrul? Iti explorezi vocea? Cand te auzi, iti dai seama ce simti?

Hai la o calatorie cu toba inspre vocea ta adevarata!

Foarte multi dintre noi au renuntat la o relatie constienta cu propria voce pentru ca undeva, candva, am invatat ca ea este rezervata acelora care au talent si ureche muzicala...nimic mai neadevarat!

Hai sa exploram impreuna labirintul interior si sa ne redescoperim vocea, oriunde s-ar ascunde ea!

Vocea este un instrument incredibil de accesibil si puternic pentru propria cunoastere si armonizare la un nivel cat se poate de profund. Este o cheie foarte importanta catre universul nostru emotional, ca un post de radio pe care daca il "prindem" suntem mereu la curent cu ce se intampla in noi.

Cand cantam, descoperim spatii noi pentru trairea interioara si rezonam cu ele, conectandu-ne astfel la resurse pe care nu stiam ca le avem. Rezonanta vie ne topeste blocajele si limitarile si ne trezeste entuziasmul si energia vitala pe toate planurile.

Beneficiile concrete ale lucrului cu vocea includ:

- incredere si naturalete

- rezonanta si comunicare sporita cu ceilalti

- armonizare emotionala

- starea de pace interioara si flux

- energizarea intregului corp

- claritatea mentala

- abilitatea de a trai in prezent liberi de automatismele mentale

Adu-ti haine lejere care permit miscarea.

Donatie sugerata: 50 RON (daca treci printr-o perioada dificila financiar dar esti motivat(a) sa-ti explorezi vocea, nu lasa banii sa fie un obstacol)

Despre Alexandru Anton:

"Am crescut atat la oras, cat si printre cantecele si jocurile satului romanesc, am fost dintotdeauna fascinat de natura si de oameni. Am trait intens diferentele de la sat la oras, dar nu m-am gandit niciodata ca ar trebui sa aleg intre ele – astfel ca astazi sunt un calator care savureaza unicitatea fiecarui loc si a fiecarui om intalnit, creand legaturi deschizatoare de drumuri si aducatoare de inspiratie.

Dupa ce mult timp am crezut ca voi imbratisa o cariera de informatician programator, am avut parte de o explozie emotionala care mi-a aratat ca potentialul meu era mult mai variat si ca de fapt am nevoie sa imi exprim trairile (nu doar sa gandesc si sa calculez) – prin scris, prin pictura, prin cantec, prin dans – nu conteaza cum, doar sa o fac, daca am vreo pretentie la sanatate si echilibru, ca sa nu mai vorbim de fericire.

Pasul de cotitura s-a manifestat apoi prin urmarea cursurilor facultatii de psihologie si s-a continuat prin formari in şamanism, constelaţii familiale si vindecarea traumei transgeneraţionale. In 2010 am avut primul contact cu cantarea guturala siberiana (throat-singing) la atelierul de vindecare prin sunet cu Vladislav Matrenitsky si de-atunci am ramas fascinat de aceste sunete. Am calatorit apoi la originea cantarii guturale, in Republica Tuva, la festivalul “Intalnirea celor 13 samani”, iar in 2016, fascinat si mai mult de samanismul siberian, am zburat cateva mii de kilometri pana in Republica Sakha, acolo unde oamenii canta si natura raspunde.

Mi-este cel mai usor sa ma conectez la inima mea prin cantec. Asa cum m-a oglindit o persoana apropiata mie, atunci cand cant dau jos un “dop” de la inima si las cantecul din inima sa se reverse in mine si in jurul meu. In acest spatiu, granitele dintre oameni se pot dizolva si putem rezona impreuna cu adevarat."

Unde?

Când?

2019-03-30 - 2019-03-30