împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Ajuta-ma sa fac asta singur!

Ajuta-ma sa fac asta singur!

"Radacinile oricarei plante aleg dintre numeroasele substante ale solului doar pe acelea de care planta are nevoie." - citat din Maria Montessori

Saptamana aceasta ne vom juca cu roadele toamnei din gradina cu legume si ne vom pregati pentru sezonul urmator... cu muraturi.

Credem cu tarie in importanta educatiei timpurii pentru a pune fundamentele dezvoltarii fizice si psihice sanatoase, ale dezvoltarii sociale, spirituale si culturale complexe. Ceea ce invata copiii in primii ani reprezinta mai mult de jumatate decat vor invata tot restul vietii.

Continuam cu materiale educative noi și forte proaspete seria activitatilor dezvoltate joia intr-un an scolar nou. Scopul activitatilor este cresterea capacitatii de concentrare, deprinderea abilitatilor sociale si de relationare, intarirea increderii in fortele proprii si imbunatatirea abilitatilor de comunicare, printr-o serie de activitati relevante de la potrivire si sortare pana la lectura de grup, dans si activitati creative. Materialele didactice utilizate sunt atat materiale originale Montessori, cat si alte materiale dezvoltate intern, pe principiul DIY.

De ce sa vii in pod? Ca sa te inspiri, ca sa-i oferi copilului tau posibilitatea de a experimenta un mediu nou si sigur alaturi de tine, sa oferi creierului sau stimulare pentru ca experienta primilor ani de viata sa aiba un impact pozitiv pentru tot restul vietii.

Durata: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joaca libera si gustare de fructe

Varsta recomandata: 1-4 ani

Costuri: 50 lei/ sedinta, respectiv 180 lei/ 4 activitati consecutive si 480 lei/ 3 luni consecutive - va rugam sa solicitati detalii pentru reduceri suplimentare in functie de numarul abonamentelor intocmite

Trainer: Ramona Marcoceanu

Pretuim prieteniile vechi si pioritate in formarea grupei o au familiile care frecventeaza deja activitatile din pod. Numarul de locuri este limitat. Pentru detalii si inscrieri, va asteptam pe: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com

Podul lui Sfredelus - Povesti de jucat si jocuri de povestit este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, organizatie non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, constienti si curajosi.

Unde?

Podul lui Sfredelus - Povesti de jucat si jocuri de povestit

str. Drumul Sarii nr. 84, 060157 București

Când?

Joi, 28 mar.10:30Joi, 4 apr.10:30Joi, 11 apr.10:30+44