împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Mindfulness prin intermediul Ki-Aikido

Mindfulness prin intermediul Ki-Aikido

Cultura occidentală separă mintea de corp și cele două părți sunt „antrenate” prin acțiuni diferite. Mintea prin rezolvarea de probleme și acumularea de informații, corpul prin sport și alimentație. Când ne gândim la un iceberg, avem imaginea unei bucăți de gheață care plutește în ocean. Pentru că nu se vede, uităm că 85% dintr-un iceberg este sub apă. Așa cum icebergul este format din părți vizibile și nevizibile, atunci când ne folosim corpul și mintea împreună suntem cu adevărat puternici.

Învățăm despre coordonarea minții și a corpului cu ajutorul Ki-Aikido, prin intermediul exercițiilor de sănătate și al celor de dezvoltare ale ki-ului, prin testele de coordonare, prin relaxare activă, meditație și respirație.

Alături de Sensei Roxana Avădănei, 3 dani în Ki-Aikido, cu o experiență de 10 ani de practică, vom învăța cum ne putem folosi întreg potențialul în viața de zi cu zi.

„Mă întâlnesc tot mai des cu noțiuni precum mindfulness, awareness, a trăi în prezent și altele asemănătoare. Concepte pe care le-am practicat cu ajutorul Ki-Aikido. De cele mai multe ori însă, atunci când oamenii aud de Ki-Aikido, asociază imediat cu arta marțială, Steven Seagal, duritate, auto-apărare și lupta în care folosești forța adversarului. Și atât. Lipsește ceea ce este mai important: coordonarea minții și a corpului, și beneficiile acesteia în viața de zi cu zi.

Ki-Aikido este un instrument de dezvoltare personală, un mod de a învăța despre tine și interacțiunea cu lumea din jur, despre relaxare, bucuria de a trăi și curajul de a fi tu însuți.

Prin aceste workshopuri dedicate coordonării minții și a corpului, îmi doresc să transmit mai departe ceea ce am învățat în cei zece ani de practică Ki-Aikido. A trăi în prezent și cu bucurie nu este doar un termen din cărți, ci poate fi un mod de viață pe care îl poate practica oricine, indiferent de vârstă.” – Roxana Avădănei.

***

Detalii înscriere

Participarea la workshop se realizează doar prin înscrierea prealabilă la adresa roxana@avadanei.com, numărul de locuri fiind limitat la 10 persoane.

Costul workshopului este de 100 de lei. Plata se face în avans, prin transfer bancar, menționând numele atelierului și data la care se dorește participarea, în contul RO04BTRLRONCRT0256334501 deschis la Banca Transilvania, Avadanei Communications.

***

Detalii participare

Participanții vor veni într-o ținută lejeră, întrucât workshopul se va desfășura pe saltele japoneze tatami și fără încălțăminte. Există posibilitatea să vă schimbați și la locația de desfășurare a workshopului.

Avem rugămintea să ajungeți cu 15-30 de minute înainte. Din respect pentru cei care vin la timp, atelierul va începe la ora 19:00 fix.

Unde?

Ikigai Dojo

Str. Timpului, nr. 1, 024081 București

Când?

Mar., 12 mar.19:00Mar., 19 mar.19:00Mar., 26 mar.19:00+3