împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Dora Notarescu Quartet: All 4 Jazz!

Dora Notarescu Quartet: All 4 Jazz!

Dora Notarescu Quartet: ALL 4 JAZZ!

Dora Notarescu- voce

Adi Stoenescu- pian

Oleg Lascu- contrabas

Gabi Matei - tobe

Cei 4 muzicieni de jazz se reunesc pentru prima oară in aceasta nouă formula si au placerea sa va prezinte cele mai frumoase standarde de jazz. Fiecare dintre acestia vine cu stilul sau propriu, iar personalitatile lor vor transmite diferit jazzul, de la bossa nova, swing, balade pînă la un strop de funk !

Dora Maria Notarescu a absolvit Liceul de Arta din Galati, sectia pian; a continuat studiile la Conservatorul din Bucuresti sectia canto clasic si tocmai a terminat masterul la jazz sub indrumarea lui Mircea Tiberian, cu care a colaborat în 2018, in cadrul Festivalului Capitalelor Natiunilor Centenare. A participat la Festivalul - concurs de la Tg. Mures, precum si la Festivalul-concurs “Johnny Raducanu” din Brăila, la ambele în 2018. De 22 de ani studiaza muzica si, prin sensibilitatea si prezenta aparte, are multe de spus in jazzul actual. A fost nominalizata la Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2018-secțiunea REVELAȚIA ANULUI. Dora dovedește o admirabilă maturitate, stăpînire de sine și de repertoriu, o prezență scenică cuceritoare, tocmai prin felul minunat de a trăi, simți și transmite jazz-ul celor prezenți.

Oleg Lascu este deja un nume promitator in jazzul romanesc, a avut numeroase colaborari cu Mircea Tiberian, Nadia Trohin dar si cu Paula Seling, Gheorghe Zamfir, etc. A participat la numeroase festivaluri din tara, dar si in strainatate; studiaza muzica de la de 6 ani.

Adi Stoenescu este o figura cunoscuta in jazzul contemporan romanesc, a studiat jazz cu Marius Popp si a colaborat cu artisti internationali, dar si cu Mihai Iordache, Michael Acker iar in prezent este membru in trupa Krisper; are o tehnica instrumentala desavarsita dar si o amprenta personala puternica, avand numeroase creatii proprii.

Gabi Matei este, în acest moment, unul dintre cei mai talentati bateristi din România; colaboreaza cu foarte multi muzicieni de jazz in diverse formule si proiecte: On the Fly, Jam in Beat, etc. A studiat cu Mircea Tiberian la Conservatorul din Bucuresti; este într-o permanentă evoluție fiind în acest moment unul dintre cei mai abordati instrumentisti de la noi.

bilet: 30 lei

rezervari la tel. 0770 165 419

Unde?

Clubul Țăranului

Strada Monetariei, nr. 3, 011341 București

Când?

2019-03-28 - 2019-03-28