împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Club de conversație în portugheză

Club de conversație în portugheză

Până pe 25 iunie (inclusiv) vă așteptăm în fiecare zi de marți, în intervalul 18:30 – 20:30, la conversații în limba portugheză!

Întâlnirile au loc săptămânal, la sediul Institutului Cervantes din București, din Bd. Regina Elisabeta, nr.38.

Cui se adresează cluburile de conversație?

Aceste întâlniri sunt destinate celor care au un nivel competență lingvistică cel puțin A2. Prin aceste ateliere ne propunem să îi ajutăm pe participanți să dezvolte o fluență mai bună și să îi încurajăm să se exprime în limba țintă. Atelierele vor fi organizate tematic, prin urmare la fiecare întâlnire vă vom propune un subiect nou din universul lusofon.

Pentru o bună desfășurare a atelierelor, numărul maxim de înscriși este de 8 persoane, iar numărul minim este de 4 persoane.

Când și unde?

În fiecare marți, până pe 29 iunie, în intervalul 18:30 – 20:30, la Institutul Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38).

Cum mă înscriu? Termeni și condiții

1. Complez formularul disponibil pe www.falaportugues.ro în secțiunea Cursuri de limbă portugheză cu datele personale sau datele firmei și primesc o confirmare. Ajung apoi în inbox-ul meu fișa de înscriere și factura fiscală.

2. Completez fișa de înscriere și achit factura fiscală.

3. Trimit fișa de înscriere completată și semnată, în copie scanată, la contact@falaportugues.ro sau foto pe WhatsApp la numărul de telefon 0740.613.878 în termen de 3 zile de la data primirii documentelor și gata, m-am înscris!

Cât costă și cum plătesc?

Prețul pentru fiecare întâlnire este de 100 de lei. Puteți achita o singură ședință sau mai multe, în funcție de numărul de întâlniri pentru care optați. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării fișei de înscriere și a emiterii facturii fiscale de către organizator.

În cazul retragerii, suma plătită nu este rambursabilă. În cazul neîntrunirii numărului minim de participanți la atelier, suma achitată se rambursează în termen de 2 săptămâni sau se reportează.

Dacă mai am întrebări?

Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro.

Pe curând! Até breve!

Unde?

Instituto Cervantes de Bucarest

Regina Elisabeta, nr. 38, 050017 București

Când?

Mar., 26 mar.18:30Mar., 2 apr.18:30Mar., 9 apr.18:30+20