împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Ora de joaca senzoriala - Animale salbatice

Ora de joaca senzoriala - Animale salbatice

Va propunem o sesiune de joaca adevarata, in care sa exploram impreuna texturi, culori, mirosuri, sa ne jucam cu manutele descoperind magia lumii ce ne inconjoara.

Fiecare sedinta contine 3 activitati senzoriale pe care micii curiosi sunt invitati sa le descopere prin joc liber si explorare. Ne folosim de boabe si seminte de tot felul, bilute hidrofile, jeleu, paste, nisip kinetic, nisip colorat, plastilina, slime, aluat, culori si multe alte materiale pentru a stimula simturile si sa ajute copiii la dezvoltarea aparatului motor precum si a deprinderilor specifice varstei.

Jocul senzorial incurajeaza invatarea exploratorie auto-dirijata. Pe masura ce copiii experimenteaza si inteleg diferite senzatii cu care intră în contact, ei vor dezvolta incredere si acceptare fața de ele. Copiii care se implica frecvent în joaca senzoriala dezvolta un comportament pozitiv de invatare, nu resping totul in mod direct si sunt mai dispusi sa dezvolte si sa exploreze subiectul pentru a determina dacă este pozitiv și sigur.

Atelierul nostru se adreseaza copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani si se desfasoara impreuna cu un insotitor.

Pretul este de 40 ron/sedinta.

Inscrierile se fac pe mail la adresa atelier@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0755 999 109.

Unde?

In picioarele goale

Strada Malva 39, București

Când?

2019-03-27 - 2019-03-27