împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Speakings HR 4th Edition

Speakings HR 4th Edition

SPEAKINGS HR 4 ESTE DESPRE #LEARNING

Învățarea începe în momentul în care iei prima gură de aer, și se oprește atunci când vrei tu. Asta-i adevărul, nu? Momentul crucial este acela în care îți pui întrebarea: ,,Oare ce aș putea să mai învăț?’’ mai des decât îți spui ție însuți: ,,Am învățat destul, deja știu tot ce am nevoie’’.

Tema învățării în companii nu mai are nevoie de nicio introducere. Ne propunem, ca de fiecare dată, să călătorim împreună spre miezul problemei, în mijlocul unui vortex de informații, printr-un dialog relevant care să ofere un plus de claritate și soluții pentru orice om de HR.

SHOW-UL ESTE STRUCTURAT ÎN DOUĂ PĂRȚI:

1. 12 speakeri, vor susține un discurs pregătit împreună în timpul training-urilor cu Andrei Dunuță, urmat de un discurs spontan pe o tema trasă la sorți în timpul evenimentului

2. Profesioniști din HR participă la un panel de discuție pe bază de Q&A despre provocările de învățare ale companiilor și oamenilor din HR.

DE CE SPEAKINGS?

Este un eveniment cu și despre oameni din domeniul Resurselor Umane. Un concept unic în România, care agregă în jurul său o comunitate de pasionați de vorbit în public și care pune în mișcare schimbări și transformări în comunicarea dintre oameni.

Îți promitem o experiență de neegalat și un show plin de discursuri pe teme de interes pentru tine, ca om ce lucreaza în industria HR.

Pleci de la eveniment cu o experiență intensă și un mesaj puternic de spart gheața în echipă, la client sau în următoarea ședință de board.

DECI?

Ce au de zis speakerii și cum ne vor impresiona, rămâne de văzut pe scena SPEAKINGS. Așadar, SPEAKINGS HR 4 este locul ideal pentru un combo de show&networking, dar și de discursuri&fun.

CUM TE ÎNSCRII LA EVENIMENT?

Dacă îți dorești, înscrie-te prin formular pentru a face parte din publicul SPEAKINGS HR Edition 4! Dacă vrei să vii însoţit/ă de un coleg/ă, te rugăm să specifici asta în formular. De asemenea, dacă ai o întrebare pentru invitații din panel, o poți adresa în formular:

https://goo.gl/forms/U97lGpVRqAKp1Wds2

Evenimentul este adresat strict specialiştilor care lucrează în departamentele de resurse umane.

Accesul la eveniment se face pe baza invitaţiei din partea organizatorilor, în format fizic sau electronic.

Evenimentul are loc pe 28 MARTIE, la Cinema Mall Băneasa. Te vom ține la curent cu detalii pe event-ul de pe Facebook.

Unde?

Grand Digiplex Baneasa Mall

Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D, București

Când?

2019-03-28 - 2019-03-28