împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Travel story: La capătul lumii în Patagonia

Travel story: La capătul lumii în Patagonia

Pe 26 martie, vă invităm la o seară de povești cu Mihaela și Bogdan Dinoiu , ghizi și călători în Patagonia. După relatările din Uganda si Maroc de anul trecut, de această dată este rândul Argentinei si Patagoniei să devină un must pe lista destinațiilor tale de călătorie și un subiect fierbinte de aventură.

Astfel, alături de călătorii nostri, vom parcurge drumul până la capătul pământului, vom descoperi serile de tangou din Argentina, ne vom fotografia cu pinguinii si vom ramane uimiti pe rand de turnurile Torres del Paine, ghețarul Perito Moreno și maiestuosul Fitz Roy. Pe parcurs vom întâlni oamenii și vom cunoaște tradițiile locurilor prin care am trecut .

Am fost acolo, la capătul pământului. Am fost sa vedem acest amalgam de salbaticie cu verdeata ierbii, cu albastrul inconfundabil al cerului, cu sclipirea de diamant a apei, cu vantul nebun, tufisuri si puieti. Am ramas surprinsi de aceasta bucatica de Paradis, la cateva mii de kilometri distanta de tara noastra, pe care nu credeam vreodata ca o vom vizita. Nu ai cum sa nu iubesti acest loc! Ramai mut de uimire cand te vezi singur intre munti si dealuri, in mijlocul pustietatii si cu toate acestea nu esti al nimanui. Te faci una cu natura, devii copilul ei si nu ai mai pleca de la ,,sanul mamei” niciodata.

Marți, 26 martie, de la orele 19:00, vă așteptăm la GILDA Music Lounge, unde Mihaela și Bogdan ne vor spune multe povești și ne vor arăta imagini din cele 24 de zile din Patagonia.

***

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate.

Unde?

GILDA Music Lounge

Strada Lipscani, 53, București

Când?

2019-03-26 - 2019-03-26