împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Ashtanga Fundamentals Modul II

Ashtanga Fundamentals Modul II

"Ashtanga Fundamentals" este un program structurat de clase care are ca scop explorarea si integrarea elementelor fundamentale ale practicii Ashtanga Vinyasa Yoga. El este dedicat tuturor celor ce vor sa cladeasca sau sa consolideze o practica yoga care urmareste aceasta traditie.

Programul este alcatuit din 3 module a cate 4 clase fiecare. In fiecare modul vom introduce un segment nou din seria I de posturi si vom combina practica viguroasa cu multe detalii si explicatii. La fiecare clasa vom repeta ce am invatat inainte si adaugam treptat elemente noi.

Terminand modulul I suntem putin mai familiari cu structura acestei practici si avem prilejul sa intram in modulul II mai increzatori si confortabili. Vom continua sa construim fundamentul aducand mereu atentia inapoi asupra aspectelor interne: respiratie, bandha, drsti/punct focal.

Vom revizita mereu posturile si conceptele invatate in primul modul; inaintam in practica construind toata secventa din picioare a seriei I si toata secventa de final.

Pe masura ce devii tot mai capabil să-ți anticipezi mișcările, conștiința ta se intoarce spre interior și practica devine o meditație în mișcare.

Clasele se incheie cu o relaxare ghidata, ceai si intrebari.

Cost: 200 lei/modul

*include accesul și la clasele mysore de dimineață (luni-vineri 7:30-10) din luna în curs

*puteți opta și pentru o ședință , cost 60 lei

Cele 4 clase vor avea loc in fiecare vineri seara intre 18:30-20:30. Dupa terminarea modulului II vom continua cu modulul III. Intre timp, cursantii sunt incurajati sa participe la clasele de dimineata - Mysore - in care pot consolida ce au invatat la curs.

Locatie: str Hagi Moscu Maria nr. 5, parter, Ashtanga Yoga Bucharest

Inscrieri: ashtangabucharest@gmail.com

0742459242 - Alexandra Solomon

Unde?

Ashtanga Yoga Bucharest

Maria Moscu Hagi 5, București

Când?

Vin., 22 mar.18:30Vin., 29 mar.18:30Vin., 5 apr.18:30+1