împreună susținem comunitatea, educația și cultura

„The Sunset Limited” de Cormac McCarthy

„The Sunset Limited” de Cormac McCarthy

Din păcate, din motive independente de voința noastră spectacolul din 15 martie se anulează. Ne pare rău pentru orice neplăcere cauzată. Spectatorii care și-au achiziționat bilet vor primi banii înapoi prin intermediul instrumentului cu care au efectuat plata în termen de 3-4 zile lucrătoare.

„The Sunset Limited”

de Cormac McCarthy

Regia - Andrei si Andreea Grosu

Scenografia - Vladimir Turturica

Cu - Serban Pavlu și Richard Bovnoczki

„The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică . Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenta ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu.Sau nu. E despre toate astea și despre nimic din toate astea. Probabil e unul dintre cele mai intime spectacole care ti se pot întâmpla. Atât de personal că ti se face frică. Sau nu. Sau dor. E despre doi oameni care au nevoie. Atât.

Acesta nu este o prezentare a spectacolului. E puțin mai mult. E o confesiune. Curajoasă.”

Preț bilet: 45 de lei

BILETE

TomTix

15 martie

Anulat

28 martie

https://www.tomtix.ro/evenimente/7799-the-sunset-limited

mySTAGE

https://www.mystage.ro/spectacole/the-sunset-limited-378?af=41

IMPORTANT: pentru aplicațiile mobile neactualizate vă recomandăm să introduceți adresa noastră, Strada Sfinții Apostoli nr.44. (Click-ul pe pin-point-ul unteatru poate genera erori. Situația a fost raportată administratorilor respectivi și așteptăm remedierea ei. Ne cerem scuze pentru eventualele erori și neplăceri cauzate de această situație.)

----------------

Vă rugăm să respectați ora anunțată. Spectacolul începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea unteatru.

unteatru a fost distins cu Premiul de Excelență UNITER 2019.

Unde?

unteatru

Str. Sfintii Apostoli nr 44, 040091 București

Când?

Vin., 15 mar.19:00Joi, 28 mar.19:00