împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Hatya Yoga pentru starea de bine

Hatya Yoga pentru starea de bine

Vino sa desoperi cum poate yoga sa transforme starea de bine in starea ta naturala. In cadrul acestei clase te vei reconecta la corpul tau si vei invata cum sa-l faci aliatul tau pentru o stare de sanatate excelenta. Vom practica posturi care sa intareasca, sa detoxifice si sa regenereze corpul. Vei simti efectele benefice chiar dupa prima sedinta: somn mai odihnitor si mai multa vitalitate. Vom folosi tehnici de respiratie care vor oxigena celulele, vor linistii mintea si vor conduce atentia in interior. In starea de meditatie vom invata sa ne intoarcem in prezent, sa ne conectam cu noi insine și sa ne ascultam corpul.

🧘‍♂️Clasa se adresează începătorilor. Vino cu îmbrăcăminte lejera și o bluza suplimentara care să-ți tina de cald în timpul relaxării. Este recomandat sa nu mănânci cu 2 ore înainte de clasa. Vino la timp, măcar cu 10 minute inainte ca să te poți schimba și sa te acomodezi cu sala.

🧘‍♀️Prima clasa este pe baza de donatie. Ulterior poți opta pentru abonament de 4 ședințe la 120 lei sau plata pe ședință 35 lei.

Ofera-ti un moment de respiro si vino pe salteluta! Te aștept cu bucurie☺️.

Ghidul vostru:Lidia Pasztor-yoga teacher, astrolog, pasionată de dans și cântec

Am început să practic yoga în urmă cu 6 ani pentru beneficiile asupra sănătății. La scurt timp mi-am dat seama că este mult mai mult decât o mișcare care face bine corpului. Îmi declanșa emoții, trăiri, îmi schimba starea mentală, atitudinea, comportamentul. Am devenit mai răbdătoare cu mine, mai puțin exigentă, mai puțin atașată de “planul meu” din cap, mai deschisă spre mine, spre oameni, spre viață . M-a adus în punctul observatorului și mi-a trezit curiozitatea de mă explora din ce în ce mai mult. Am întâlnit oameni minunați care m-au format și m-au adus mai aproape de mine.

Promovez hatha yoga tradițională, cea mai veche formă de yoga. Este stilul care mă ajută cel mai mult să mă interiorizez, să-mi liniștesc mintea și să fiu blândă cu corpul. Te aștept cu Inima deschisă și cu recunoștință.

Unde?

Ananda Yoga for Bliss

București

Când?

Joi, 14 mar.19:00Joi, 21 mar.19:00Joi, 28 mar.19:00+2