împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Abordarea terapeutică a Tulburărilor de Personalitate

Abordarea terapeutică a Tulburărilor de Personalitate

Grup de practică psihologică – Abordarea terapeutică a Tulburărilor de Personalitate

24 Ianuarie 2019, ora: 10:00 – 13:00 sau 17:00 – 20:00.

Modulul va avea o durată de 10 săptămâni, o întâlnire pe săptămână.

Fiecare temă se va desfășura pe parcursul a 3 ore, după cum urmează:

- Tulburarea de personalitate – relația terapeutică în cazul pacienților cu tulburări de personalitate; Instrumente de evaluare în cazuistica tulburărilor de personalitate.

- Tulburarea de personalitate paranoidă – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate borderline – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate histrionică – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate narcisică – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate dependentă – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate evitantă – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsivă – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Tulburarea de personalitate pasiv-agresivă – descriere; Aspecte de diagnostic; Evaluare; Modalități de intervenție; Studiu de caz.

- Studii de caz.

Cost: 150 ron/întalnire.

Psihoterapeut Veronika Talpeș

Detalii și înscrieri: 0723.759.411

Unde?

Mind Excellence

Verii 8, 020723 București

Când?

Joi, 14 mar.17:00Joi, 21 mar.17:00Joi, 28 mar.17:00+7