împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Bruno Medicina cântă în beneficiul Fundației Inocenți

Bruno Medicina cântă în beneficiul Fundației Inocenți

Pentru al doilea an consecutiv, Bruno Medicina va susține în luna martie un Recital la Pian în beneficiul Fundației Inocenți - Romanian Children's Relief.

Evenimentul caritabil va avea loc în data de 27 martie 2019, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București). În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt și G. Gershwin.

Participarea se face în baza unei donații minime recomandate de 40 RON. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport educațional și integrare socială Inocenți din București și Glina (jud. Ilfov), precum și programele de suport psiho-social pentru copiii spitalizați desfășurate în 4 spitale din București și Cluj-Napoca.

Programul serii:

J.S.Bach - Concertul Italian in Fa major BWV 971

I. Allegro II. Andante III. Presto

W.A.Mozart - Sonata No 14 in Do minor K 457

I. Molto Allegro II. Adagio III. Allegro assai

F.Liszt Légende de Saint-François de Paule marchant sur les flots

F.Liszt - Vallée d'Obermann din "Années de pèlerinage I"

G.Gershwin - Rhapsody in blue

Dacă nu reușești să ajungi la recital, dar îți dorești să ni se alături în bucuria de a construi pas cu pas un viitor mai bun copiilor defavorizați, alege “vreau să fac o donație” de pe pagina de GalantOm, creată special pentru acest eveniment: https://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7694.

Despre Bruno Medicina

Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a desăvârșit studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate.

Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că, de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, prin intermediul Institutului Internațional “Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Fiți alături de noi!

Contact: office.bucuresti@inocenti.ro

Unde?

Istituto Italiano di Cultura Bucarest

Aleea Alexandru 41, Sector 1, 011822 București

Când?

2019-03-27 - 2019-03-27