împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Spectacol de mișcare și dezvoltare senzorială Sus-Jos_1-3 ani

Spectacol de mișcare și dezvoltare senzorială Sus-Jos_1-3 ani

Fabulous Kids vă invită la un spectacol / atelier de miscare și dezvoltare senzorială, susținut de Teatrul din Podul Meu, duminică, 19 mai, ora 11.00.

Rezervarile se pot face telefonic: 0727486812 / 0727618212!

Este un atelier de mişcare şi dezvoltare senzorială recomandat copiilor de la 1-3 ani

VARSTĂ: 1 - 3 ani

PREȚ: 50 lei/ copil și adult însoțitor. Al doilea adult poate participa, tariful fiind de 15 lei.

DATA: duminică, 19 mai

ORA: 11.00 (spectacol + 1h gratuită de joacă la Fabulous Kids)

LOCAȚIE: Locul de joacă Fabulous Kids (Strada Liviu Rebreanu, nr.1, etaj 1, sector 3, București (în cadrul pieței Râmnicu Sărat, lângă Mega Image)

Vom intra împreună într-o lume misterioasă care trebuie înteleasă. Vom trece prin aventuri alaturi de “Omul picat din Lună” pentru a înţelege ce şi cum, în ce fel oare şi de ce nu. Ne vom mişca, vom explora, vom atinge, vom simţi, vom descoperi ce e sus ce e jos, cum şi cât de repede cad lucrurile.

Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

Spectacolul va fi susţinut de mult indragitul Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, susţinator al numeroase spectacole dedicate bebeluşilor si toddlerilor. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizează de fapt capacitatea si potenţialul copilului mic de a se implica, de a participa şi de a invaţa prin interacţiuni.

NU UITAȚI CĂ LOCURILE SUNT LIMITATE ȘI ESTE NECESARĂ INSCRIEREA!!!

Rezervarile se pot face telefonic: 0727486812 / 0727618212.

Mai jos găsiți bunele practici la Fabulous Kids:

✔️în cazul plăților în avans - NU se returnează contravaloarea biletelor, se reprogramează în măsura disponibilității;

✔️ în cazul locurilor rezervate, confirmate și cu plata stabilită la momentul începerii atelierelor, vă rugăm să ne anuntați cu 48 ore înainte dacă nu mai puteți participa, astfel, putem confirma altei persoane de pe lista de așteptare locul;

✔️în timpul spectacolului, copiii nu au voie în echipamentele de joacă, folosirea telefoanelor mobile, pentru a nu îi deranja pe restul participanților;

✔️în cazul în care copilul nu are rabdare pe tot parcursul spectacolului/atelierului și nu dorește să rămână până la sfărșitul acestuia, Fabulous Kids nu se face răspunzător și nu se returnează contravaloarea biletului. Vă rugăm să respectați recomandările de vârstă pentru spectacole;

✔️facem apel la bună înțelegere și empatie și vă reamintim că nu putem primi în locul de joacă copii care au contactat boli virale/contagioase (răceala cu semne de tuse, mucozități, etc) și ne rezervăm dreptul de a le restricționa accesul în locație în cazuri cu simptome evidente;

✔️ în cazuri de tuse persistentă, vă rugăm să ne transmiteți avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie/pediatru al copilului din care să reiasă că este apt pentru intrarea în colectivitate.

Unde?

Fabulous Kids

Str. Liviu Rebreanu 1, etaj 1, sector 3, 031771 București

Când?

2019-05-19 - 2019-05-19