împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Impro intensiv

Impro intensiv

Impro intensiv a fost gândit pentru cei care au făcut deja cunoștință cu improvizația, sunt pasionați și vor mai mult și pentru cei care fac impro de ceva vreme și au nevoie de un refresh. Impro intensiv este un workshop direcționat către feedback individual și lucru pe puncte specifice.

Durată workshop: 12 h in 2 zile

Cand? 18 - 19 mai

Traineri: Bogdan Untilă si Adriana Bordeanu

Ce facem?

Sâmbătă: 11.00 - 14.00 Diagnostic cu Bogdan

15.00 - 18.00 AltTU cu Adriana

Duminică: 15.00 - 18.00 Lucru la scene cu feedback continuu

19.00 - 19.30 Încălzire

20.00 - 21.00 Spectacol - montaj

Nr participanți: 8-10

Cost: 320 Ron

Avans 50 Ron pentru rezervarea locului. Avansul este nerambursabil.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare, contactați-ne printr-un e-mail 📧 la adresa contact.recul@gmail.com sau la numărul de telefon ☎ 0722 534 597

Diagnostic

Bogdan spune că:

S-ar putea sa nu știi exact "unde" ești ca improvizator, dar știi sigur cum te simți când improvizezi.

Poate ești mai confortabil conducând sau urmand. Poate iți place să începi scene sau să ajuți la construcție. Poate iți place să te arunci în scenă cu actiuni, vorbe, emoții sau un mix neobișnuit.

Ce-ai zice dacă ai afla exact cu ce anume te simți confortabil șii la ce mai ai de lucrat?

In prima parte, dupa încălzire și o serie de scene rapide, stabilim cu ce anume te simți mai confortabil si de ce te ferești în scenă.

In partea a doua lucrăm la zonele pe care dorești să le explorezi amănunțit, fie că vrei să-ți extinzi zona de confort sau vrei să îți perfecționezi punctele forte.

Feedback individual constant pe parcursul întregului workshop.

AltTu

Adriana spune că:

AltTU este o oportunitate de a impărtăși cu voi una dintre cele mai mari plăceri ale mele din impro: să creez personaje diferite.

O să folosim niște tehnici ca să ne trezim corpul și vocea și să lucreze în echipă cu mintea.

Pe parcursul acestui workshop vom explora tensiunea, emoțiile, ritmul și limbajul trupului, și vom observa cum ne ajută în crearea personajelor.

Duminică vom aplica în cadrul unor scene libere ceea ce am descoperit împreună sâmbătă. Vom lucra atent la ceea ce am identificat că vrem să imbunătățim și seara vom încheia acest weekend așa cum îi stă bine unui improvizator - pe scenă în fața publicului.

Bogdan Untilă

Actor, improvizator, antreprenor, director artistic, trainer, improv coach. In 2015 a făcut cunoștință cu teatrul de improvizație și asta l-a învățat să meargă exact acolo unde îi e frică. Îi place să stea pe marginea cunoștiințelor și convingerilor sale. Să întâlnească continuu consecințele limitărilor și astfel să se lase modificat în permanență, extinzând eficiența, mărind productivitatea și rafinând maniera în care face orice. Timpul se oprește pentru el când joacă și cand predă, așa știe că e omul potrivit în momentul potrivit. Așa și-a dat seama că și-a găsit calea. Remediul cultural.

A predat workshop-ul “Diagnostic” la Sofia Improv Festival 2018

A lucrat cu: Sean Cusick, Lisa McQueen, Joe Bill, Tim Orr, Andel Sudik, Tim Paul, Johem Meijer, Flavien Reppert, Menelaos Prokos, Nick Byrne, Sasha Hoedemaker, Phil Lunn,The Maydays, Charna Halpern.

Adriana Bordeanu

I-a plăcut matematica, dar s-a făcut actriță. În ciuda faptului că e rațională, își consultă întotdeauna sufletul când ia decizii importante. Caută încontinuu echilibrul dintre minte, trup și suflet.

Și-a dorit mult în adolescență să-și găsească drumul ei și să-și urmeze pasiunile. Acum simte că și-a găsit “tribul” aici la Recul unde e actriță, improvizatoare și trainer.

Este membru si co-fondator al singurei trupe de improvizație feminină din țară, trupa iELE și face parte și din trupa Freeze.

A predat workshop-ul “AltTU” la Neverending Improv Festival 2018 si la !MPRO 2018.

A lucrat cu: Sean Cusick, Tim Orr, Jill Bernard, Menelaos Prokos, Sasha Hoedemaker, Phil Lunn, Johem Meijer, Flavien Reppert, Menelaos Prokos, Nick Byrne,The Maydays, Andel Sudik.

Unde?

Recul

Splaiul Unirii nr. 160, 040041 București

Când?

2019-05-18 - 2019-05-18