împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Soul Whispers, vernisaj comun de artă intuitivă și spirituală

Soul Whispers, vernisaj comun de artă intuitivă și spirituală

A work of art is not great merely because it is skillfully executed. It is great if its message inspires us, however subtly, toward calm, intuitive feeling, and if it helps us to recognize that feeling of our own highest, spiritual potential.

— Swami Kriyananda

Dragii noștri,

Cu bucurie vă invităm să pășiți alături de Gina Dragomir și Alexandra Dumitrescu în lumea vibrantă și plină de semnificații a creațiilor celor două artiste, în data de 15 mai, la vernisajul comun de pictură intuitivă și spirituală intitulat „SOUL WHISPERS.”

Acest vernisaj este un manifest comun dedicat promovării artei și creativității intuitive, co-creării, colaborării în iubire și armonie, recunoașterii reciproce și punerii bazelor unei comunități artistice pline de încredere.

Pe masură ce evoluam, învățăm să ne vedem și să ne recunoaștem ca suflete ce au aceeași misiune, învățăm să contribuim împreună la identitatea colectivă, împărtășindu-ne idei creative constructive și susținându-i și încurajăndu-i pe ceilalți să-și folosească propria voce creativă și să-și exprime propria libertate artistică.

"Soul Whispers" este un mijloc de a transmite lumii mesajele spiritului nostru divin, de uniune și cooperare, de întoarcere la divin și la normalitatea din interiorul nostru.

"Soul Whispers" sunt șoapte rafinate din lumile subtile.

Creațiile transmit în exterior, pe pânză, din spiritul creatoarelor, avand capacitatea de a trezi în privitor revelații spirituale. Este vizibilă energia cosmică divină în fiecare tablou, fiecare având o abordare dincolo de lumea fizică și prezentănd o viziune mai largă a conștiinței interioare.

Tablorile vernisajului pot avea impact asupra fiecăruia în parte în moduri diferite, foarte individuale. În calitate de privitor, îți pot schimba percepția și perspectiva asupra lucrurilor, deschizându-ți inima și sufletul, creând conexiunea spre divin.

Fiecare pictura este o poartă, plină de coduri sau simboluri, o transmisie pe panza, care acționează ca un portal proiectat special pentru privitor, dezvăluindu-se și desfășurându-se pentru fiecare în parte, atât cât este pregătit.

Picturile celor două artiste sunt o expresie a sufletului, a monadelor, a îngerilor și a arhanghelilor, fiind canalizate din dimensiunile superioare. Această expresie a artei crește conștiința întregii societăți într-un mod pozitiv, înălțător și unic.

In seara urmatoare vernisajului organizam impreuna si un Atelier inedit de Pictura Intuitiva, la care va invitam cu mult entuziasm! Vom medita alaturi de ingeri, ne vom deschide inima si vom crea lucruri minunate izvorate direct din Suflet!

Aici puteti gasi mai multe detalii utile:

https://www.facebook.com/events/2382109921811510/

Detalii eveniment:

Data: 15 mai 2019

Ora: 19:00

Locația: str. Bârlogeni, nr 46, sector 1, București, Atlanthea Holistic Center.

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 15-17 mai, dupa urmatorul program:

- 15 mai, ora 19:00 – vernisaj

- 16 mai, orele 16:00 -19:00

- 17 mai orele 10:00 – 12:00.

Va așteptăm cu bucurie!

Gina și Alexandra

Unde?

Atlanthea

Bârlogeni 46, 012786 București

Când?

2019-05-15 - 2019-05-15