împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Dansul Războinicilor Oraşului | Hip-Hop & Multimedia

Dansul Războinicilor Oraşului | Hip-Hop & Multimedia

Ești pregătit pentru un traseu de instalații multimedia & interactive, axat pe stiluri de dans din hip-hop?

Lasă-te condus de video-uri, muzică ori propria imagine și hai să experimentezi stilurile tuts, bounce, flow, freestyle și jam!

"Dansul războinicilor orașului" utilizează cele mai noi tehnologii video: film 360°, coregrafie virtuală, captare și animație live sau montaj interactiv, așa că vei fi pus în situaţia de a adopta poziţii neobişnuite şi de a improviza cu propriile mişcări de dans.

Inspirat din poemele din "Manualul războinicului orașului" de Anne Nguyen, "Dansul războinicilor oraşului" conjură conceptele şi aspiraţiile profunde ale dansului hip-hop: dorinţa de a apropria formele şi energiile care înconjoară corpul contemporan, nevoia de a se reconecta la instinctele animalice şi de a dezvolta exuberanţa fizică, căutarea echilibrului între constrângerile tehnice şi libertate.

Pentru Anne Nguyen, dansul hip-hop este “o mişcare spontană de rezistenţă din partea celor în viaţă, o formă contemporană de arte marţiale, creată ca mijloc de a face faţă unui mediu urban ostil, care prin violenţa formelor şi constrângerilor sale transformă corpul”.

Traseul permite fiecăruia dintre noi să dezvolte o înţelegere mai personală a conceptelor care transformă dansul hip-hop, un dans care provoacă limitele impuse de corp şi mediul înconjurător, într-o formă de artă universală şi contemporană.

Proiect în cadrul Sezonul România-Franța 2019 și Bucharest Tech Week 2019

Pentru bilete, accesează următorul link:

https://www.cndb.ro/evenimente/dansul-razboinicilor-orasului-multimedia-hip-hop-sezonul-franta-romania-2019

Unde?

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

80-82 Marasesti Blvd, 040256 București

Când?

2019-05-13 - 2019-05-13