împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Să știi, fă, că te-am iubit! - show muzical

Să știi, fă, că te-am iubit! - show muzical

"Să știi, fă, că te-am iubit", este un musical ce propune povestea vieții Mariei Tănase, croită din melodiile auzite în Mahalaua Cărămidarilor. O poveste văzută prin alți ochi.

“M-am născut în București, în vechea Mahala a Cărămidarilor, acolo unde cresc legume, pomi fructiferi și flori, în grădina cu miros de caise a lui taica, cu o multime de pomi în floare, femei guralive, neveste de oameni simpli, muncitori, copii gălăgioși și năzdrăvani care umpleau maidanele și grădinile. Acolo în Mahalaua Cărămidarilor am trăit, am râs, am plâns și tot acolo am cântat“(Pasărea Măiastră, așa-i spunea Nicolae Iorga,Mariei.)

Distributie: Elena Albu

Muzica live: Light Quartet

Elena Albu - voce

Irina Răducanu - vioară

Rebeca Tănasie - violă

Camelia Iancu - violoncel

Regie: Mihaela Albu

Sunet și Lumini: Răzvan Stăicuț

Notă: Biletele se pot achiziționa fie online pe http://bit.ly/teatrulindart, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) și achitate la intrare în ziua spectacolului, fie la locația noastră din Colței 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 20:00.

PRET BILET: 40 LEI

Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.

ABONAMENT 20 intrari - 500 lei

----------------

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Unde?

Teatrul InDArt

Strada Coltei, nr 44, București

Când?

2019-05-19 - 2019-05-19